ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата n/a
  • Време на започнување
N

n/a

Гостин
Скопје вечерва беше преплавено со флаери и плакати на кои што пишуваше:
-ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА !!!
-Македонија
Македонец
Македонски
Македонско

-Не летувај таму каде што го негираат твојот идентитет.
:wink:
Вашиот коментар,став... другари форумџии ?

N

n/a

Гостин
Е другари и сонародници...
:toe:
Вие сепак...ќе одите пак на одмор кај `пријателите` од FTROY (Former Turkish Republic of Yunanistan)
И на шопинг,а?

Ако...ако.
`АЛТАН ДЕЦА`
:kesa::kesa::kesa:
За арам да ви е.

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Нема да одиме.Во Макарска е шемата:helou:

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
абе какво одење там ц ц ц не ми е јасно како и после се па там сакат да одат...ц цц брат ми сакаше со другарите там да оде ама коа слушна ја додека не се запиша на друго место да оде не му дадо пасошо :helou:

Член од
8 јули 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
lugeto si odat kaj prijatelite pa tie im mislat samo najdobro za site koj ja preminale granicata za da odat vo sopin ili na odmor treba da se soberime i da mu udarime po nekoj stap za um odnosno pre i od koga ke si dojdat mesto da odime na odmor vo prekrasniot ohrid, preubavoto mavrovo odlicnata perspa ili kako struga nema druga odnosno na bilo koe mesto vo makedonija pa da ostavime so poveke pari vo nasava zemjicka da ja zaziveeme nasata ekonomija koja itaka e bedna pa so pomos natie pari da se privlecat stranski turisti da se napravi marketing na makedonija toa bi bilo prekrasno i bi dokazale deka ja sakame MAKEDONIJA a ne za prvi maj imase 200000 iljdi koj zaminaa na soping vo grcka

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
да не се вратат никогаш
изроди

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Не ми е јасно како и пак луѓето одат во Грција... Не можам да разберам.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
тектот е многу мек...

ЛЕТУВАЈ ВО ГРЦИЈА...и остани таму

поубоо е некако

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.061
Поени од реакции
5.701
Каква гејлада...Боже пази...Ни мртов таму нема да појдам..

N

n/a

Гостин
Земајќи во предвид колку и каква се штета имаат направено до сега грците,а таа може да се мери како:
-директна економска:
Ембарго,ускратување на пари наменети за Македонија од Е.У фондовите,проблеми кои што ги создаваат во секоја една сфера почнувајќи од бизнис завршувајќи со прелетите на нашите авиони
-индиректна економска:
поради нивното вето за влез во НАТО,константните `изливи на емоции` и специјалната војна која што де факто ја водат против нас,
-политичка:
Успорување на Македонија на секој и во секој можен план

итн...итн...

Кога се ова ќе го собереш,доаѓаме до една сума од цирка 20-тина милијарди евра штета која што `милите` гркљани ја имаат причинето до сега од осамостојувањето на Р.Македонија па наваму.

И вие...после се,пак ќе им одите на одмор таму,ќе купувате грчка стока или ќе пазарувате во грчки маркет....
???
Само луд и крајно неодговорен човек може да се однесува така.
Немам зборови.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
ЈА не одам на одмор У ГРЦИЈА!, него У МАКЕДОНИЈА! тоа е македонски дел , што зборите тука .... :nenene: :baeh:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.061
Поени од реакции
5.701
И самоубица.
И чистач на граничните премини:)
ЈА не одам на одмор У ГРЦИЈА!, него У МАКЕДОНИЈА! тоа е македонски дел , што зборите тука .... :nenene: :baeh:
Македонски дел што е е...Ама што мора да извадиш гејладска виза за да појдиш таму, да пометиш малку на граница, може и некој склек да направиш, и таму да добијаш гратис гребење превозно средство, можеш и да добиеш некој ќотек тоа е сосем друга работа нели?

N

n/a

Гостин
Една латинска поговорка вели:
На злосторникот никогаш не му фали изговор!!!
Оди...(е.и си матер)
Дај им пари на тие што те мразат од дно на душата и на секој можен начин ти прават беља.

п.с Многу веројатно е ....
да ти плукаат во `фрапето` кое што ти така солено си го плаќаш...
Али има секаков свет,у тоа сум се убедил.
Можеби...
на тебе баш заради тоа и толку многу ти се бендисува.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Годинава ќе одам неколку пати во егејска Македонија...ама не на одмор и не на крајбрежје туку од што ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА! :wink:

П.С.

како да дојдам до фина копија од постерите? (за урамување ми се)

Kajgana Shop

На врв Bottom