Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Бурни Времиња

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.012
Поени од реакции
8.333
Аман веќе од вакви серии на кој има само трагедии ,плачење ,караници,убиства и се срцетрогателни до кога ќе го замараат народот да ги гледа
Нека дадат бре некоја серија комична да се насмееме од срце

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Аман веќе од вакви серии на кој има само трагедии ,плачење ,караници,убиства и се срцетрогателни до кога ќе го замараат народот да ги гледа
Нека дадат бре некоја серија комична да се насмееме од срце
Зет домазет :icon_mrgr:

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.012
Поени од реакции
8.333
Зет домазет :icon_mrgr:
серијата е :гомце:

па уште и тоа глупо синхронизирање,кога ќе го слушнам Ѓокица Лукаревски како се издерава ми оди да го мавнам телевизорот со безбол палка:vozbud:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
серијата е :гомце:

па уште и тоа глупо синхронизирање,кога ќе го слушнам Ѓокица Лукаревски како се издерава ми оди да го мавнам телевизорот со безбол палка:vozbud:
Па да не сакаш на турски да слушаш комедија, добра има смешки колку толку...:D

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.012
Поени од реакции
8.333
^
сепак глупа ми е темата во серијата Зет домазет

скоро сите турски серии не ме привлекуваат да седнам и да ги гледам (освен Султанот ,на кој ме заразија мојте дома) ,Бугарските ми се поинтересни ,понекогаш знам да ги загледам :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Значи султанот е катастрофално комиње, ај на домаќинкине разбирам да им е интересна ама за мажи.... значи кога и да ја видам мајка ми да ја гледа, има жени кои се мразат, караат, закануваат меѓусебе за тотални глупости. Него тоа за друга тема, MARCELLO, оди си одовде.

On topic
Есен, каде си? :( Побрзај!
I miss them already.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Aylin :love::oops:
многу напната серијава, ги гледав последните епизоди викендов, турциве гледааат што поголема трагедија да направат со серииве.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Уште една причина зошто ја почитувам серијава е односот помеѓу Џемиле и Хафисе (снаа и свекрва). Во сите Шпански серии сме навикнати да ги гледаме како се кољат меѓусебе, во Турските (ги прашав поискусните, мама и баба) исто така или се мразат или нема доволно внимание за тој однос.

Во Бурни Времиња свекрвата и снаата се сакаат повеќе отколку мајка и ќерка. Секоја чест за Хафисе(односно сценаристите) која може да го побие внатрешното мајчинство, да сфати дека својот син е лош човек а пак снаата добра и да ја сака поради тоа. Дури и
Хафисе пукаше во својот син за да ја заштити снаата

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Си го пуштив саундтракот и... ми фалиииииииииииииииииииии

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Да се паметни овие би ја пуштиле последната епизода да знаат што ќе се случи натака оти некој може си го издувал мозокот и заборавил што се бидна овде во серијава последно... Идејава е патентирам пред време :pos: кој ќе ја копира ќе си барам оштета... :notworthy:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Да се паметни овие би ја пуштиле последната епизода да знаат што ќе се случи натака оти некој може си го издувал мозокот и заборавил што се бидна овде во серијава последно... Идејава е патентирам пред време :pos: кој ќе ја копира ќе си барам оштета... :notworthy:
На барање на гледачите Сител може секогаш репризно да ја емитува целата серија и тоа 3 пати на ден во случај некој гледач да работи во смени па да има можност да се присети.
Јас мислев Али Риза удираше на психа, ама оваа серија ги надминув сите можни граници. Таква трагедија ни Шекспир не може да сплете.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Нема шанси да заборавам нешто од серијава.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
1.576
драво јас сум Господин Зејнел Шешељ Шукер и сакам да ви предложам серијата да ми ја гледате што ја снимавме ние братучедите во Шутка (Независна Република Македонија) и Турција (Ќустендил и Измир).

Јас и братучед ми играме брајќа близнаци за да ја освоиме љубовта на принцезата Џемиље али нажалост господин педер султан Господин Ѓулѓузел изиграва мајмун и му ја обеќава на еден принц од Индија.

А ние се сакаме, сваќаш.

Ако сакате јавете ми се да ви ја продадам ефтина е, а пошто овие ќе го зимале Бред Пит да му игра у серијата ние ќе ги заебеме и планираме да му се јавиме на Џони Деп (озбилно).

Не се заебавам, јавете се на 079 879 259 и купете ја серијата да не ви ја купи некоја друга телевизија па после да ви биде криво.

поззз
--- надополнето: 20 септември 2012 во 15:09 ---
Иначе има ногу плачење во серијата да не се секирате за то

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
уффф вчерашната.... сонер и сулејман bromancing the fuck out of the episode.
кенан не предизвикува многу гнев... неееееее :mad:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Алоооооооооооооо епизодата вчера беше епска!!!! И после некој ќе ми ги класифицира какo "турски серии". Не, тоа се "турски серии" и одделено Бурни Времиња.
Зоштоооооооооооооооо се бев спојлерисан за Мурат, зоштоооооооооооооооооо многу појако ќе беше да не знаев :(

Kajgana Shop

На врв Bottom