Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Бурни Времиња

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Глуп народ можеш да го задоволиш со вакви умоперачки серии, и му е убаво, е тие 10% како нас се жалат на се ова, место документарци, емисии, серии од забавен и поучен карактер, гледаме тешки срања. Македонче ќе остане глупо уште 20-30 години најмалце... ЗА ЖАЛ

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Треба да се стај веќе забрана за серии..не можам дома да си влезам од врата се слуша плачење во плачот на виолината виење на волците, пукање...од кој човек можи кошмари да има.
Ама сите плачат во турскиве серии, кога и да отидам кај што гледаат мајка ми и баба ми НЕКОЈ ПЛАЧЕ!!! Прават ли нешто друго?

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Глуп народ можеш да го задоволиш со вакви умоперачки серии, и му е убаво, е тие 10% како нас се жалат на се ова, место документарци, емисии, серии од забавен и поучен карактер, гледаме тешки срања. Македонче ќе остане глупо уште 20-30 години најмалце... ЗА ЖАЛ
Дали може да ти текне кога последен пат најавиле и давале некоја документарна емисија на нашите телевизии???

V

Vollstandig

Гостин
Ама сите плачат во турскиве серии, кога и да отидам кај што гледаат мајка ми и баба ми НЕКОЈ ПЛАЧЕ!!! Прават ли нешто друго?
Е па и јас тоа се чудам, нон стоп се под депресивно расположение, секое поминување вкујна се слуша истото.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дали може да ти текне кога последен пат најавиле и давале некоја документарна емисија на нашите телевизии???
Не, затоа што никој нема да го гледа документарецот. Всушност, ќе го гледа многу помал процент од народот. Серииве ги пратат едно добри 70%.

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Никогаш, тоа е проблемот :)

Не, затоа што никој нема да го гледа документарецот. Всушност, ќе го гледа многу помал процент од народот. Серииве ги пратат едно добри 70%.
Епа народот е крив не се криви телевизиите... телевизиите гледаат да ги задоволат желбите на гледачите а со тоа и да го привлечат нивното внимание и да бидат гледани, а со серииве богами партал направија, со тоа ќе видиш колку глуп народ сме.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ептен ме вознемири случката кога се затепаја овој син му и овој како го викаат Али мислам.... не дека е нешто посебно филмов,но ... нз едноставно вознемирувачки беше таа случка :confused:

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Серијава е толку напната така да на некој со слаби живци не би му ја препорачал да е гледа во иднина.

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
Офф толку сум изреволтирана од нашиве телевизии што не знам каде да почнам.А ако почнаам ќе бидам многуу вулгарна.
Луѓе свестете се...дајте серии од типот на Сексот и градот,Присон брејк,Живи мртовци ...не туку го тупете народот и така си бевме затупани и затуцани.
Дајте некоја документарна емисија...не ни ја трујте младинава со овие нискобуџетни и малограѓански серии зашто ќе мислат дека се е Хепи енд во животот.
Од 5 поручек до 11 навечер има серии на секоја една телевизија кај нас посебно да не зборувам за Канал 5 и Сител они можат и рекорд да постават.И...од 13 часот денски им даваат репризи до 4 па после вести па после вести почнуваат пак.
И??????????? До кога ќе не ду**т у прав мозок бе?

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Отидов пред некој ден баба ми да си ја посетам оти одамна не сум ја видел и ја начекав оваа серија како ја гледа. И почна да ми раскажува што досега се случувало за да ме упати во нејзе, истото како помал кога бев и истото го правеше со шпанските серии. Во една епизода се изнагледав тепање во женски затвор на недолжна жена, вриштења, пиштења, татко како децата си брка и крвнички ги тепа како и Америчка пич*а. На крај и двајцата се шлогиравме, притисоци се качија и дијазепами се пијеа. Бурноќа до коска!

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Дали видовте која фаца беше типот со кого Вилма Елес (како и да и се вика ликот во серијата) имаше секс? Па, тоа е светогрдие, бре, одма му удирам една фатва на режисерот и на сценаристот :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom