Serpico
Поени од реакции
702

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• ¯
    Против Србите и Русите :), да сенадеваме моите нема да се мешат :)
    Абе ке се собираме?
    ¯
    Друже серпико, не знаев дали да отворам тема или не, ама лично ме итнересира (без провокација), ако успее/ме/те да го задржиме/задржите името Македонија, и со тоа автоматски историјата, која вие македонците тврдите дека вие сте почетокот на словените, и други работи, дали после ке имате проблеми со Русите, Србите и сите други словени кои ке се спротистават на тоа дека, една Русија(цел тој народ) да ги има корените во Македонија, а не спротивното?

Одговоримиии поуздраФ
    И јас мислам дека не смее :(
    Сега може и да зависи од лекарствата, а не знам никој кој се разбира подетално...

жалосно станува збор за 22 годишна девојка :cry: а 2-3 дена никој не се пријавува
    Друже Серпико, само у потписот имаш мала правописна грешка...Не мора... одвоено се пишуе, а другото си е све на место :)
    Ахх - forget it. Нека не те чуди што Зевзус понекогаш користи ИП адреси од ПМФ.
    С
    Не ме разбирај погрешно, различни бранши на пишување.
    Ќе добиеш лично од мене покана многу наскоро.

Поздравите се примени! :smir:
    јас утре можно е да знам колку ќе треба и за кои денови, значи можно е, ништо уште не се знае
    брат не знам колку е итно и за кога ќе треба единствено што знам е дека ќе треба и тоа во поголеми количини.за примање е не е за операција ..
    Што те збунија толку фаровите? Порано имаше од двата модели низ Битола, го имам видено и во живо... Штета што старите дефинитивно завршија во некој отпад пред 10-тина години. Од поновите модели се наоѓа тек тук по некоја гаража.
    Тоа што ми го прати на профил, е исто како ова првото, само малку поинаку завртено без екстра фарови. А жаба е прекарот на првиот, додека ајкула на вториот DS модел. Во секој случај станува збор за Citroen DS.
    Тој е истиот... Само има претрпено редизајн. Првично е конструиран во 54-та и изгледа вака

и се произведува како таков 10-тина години. После има мал редизајн на предниот дел и изгледа вака

за да во 76-та е заменет од моделот CX. Карактеристично за поновиот дизајн е тоа што е со по 2 светла во фар, и внатрешните се вртат како што се вртат тркалата :).

Се надевам дека помогнав, а ако ти сметаат сликите, слободно тргниги од профилот откако ке ги видиш :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom