Fabullous_178
Поени од реакции
190

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Си го побарал видеото со професорката? :icon_lol:
    Супер, сеа и ја можам да го видам.

Внимателно ќе ги соберам капките, ќе ги заробам у стаклено шишенце од парфем и ќе ги донирам на бојното поле, каде што се изгубија огромни количества. :(

Нах, не ми се десило.
    Би требало да е стрејнџ.
    Би те терало да се посомневаш во функционалноста на своите основни функции. :)
    А
    Ова е таа од Полска ако сакаш и од македонија ќе ти ја пратам
    E, фала ти многу. :) Знаеш, гледам ја нова порака на профил, ја кликам па глеам се отвара фотче и нвероните ми се возбудуваат од малите стапалца до влакненцата од косата мислејќи дека конечно ќе испоуживаат у нешто фино, на раат.

БУМ!

А гарантираш дека е свежа?
    С
    Кога ќе примам дека можеби, само можеби ја имам, тогаш ќе уживам. :)
    Егзистенција и капацитет? Што се променило таму :) Сите сакаме да егзистираме нели и капацитетот наш на крај на краиштата ќе ни налага да се бориме за живот во услови кога истиот ќе биде отежнет поради некој кој ќе сака полесна и поубава егзистенција од мојата или конкретно јас како посилен од тебе ги сакам твоите добра и се што имаш да биде во мој посед , и нема кој да ме спречи нели... владее дезорганизација :) и така... почнува ракометот сега пеер :))) ако сакаш продолженија пиши ми на профил да ти пуштм мсн :))))) поздрав
    хахахах.... ме изнасмеа... сме живееле бе друже, ама поодамна кога опшеството се викало ОРДА :) во која само посилниот има право да освои се, сите послаби одат како подлога за неговиот пат и на крај на краиштата.... тој еден ќе стане крал... и ќе си направи организација да си ја заштити позицијата и = организација :)
    Искрено... срање став :))) тоа не е уредување, ако го има нема да биде анархија... ако ја има... нема да не има, секоја будала која те мрази ќе има исто право да носи оружје како и некој паметен кој знае како да го користи :) тоа би било накратко :)
    Има кампања за прецедници... дај ургирај таму за некој да стави признавање на илигал стаф во кампањата :)))
    Е така бе Суцо, да се посреќиме, да се изнамуабетиме и изврземе, да не биде џабе идењево. Средете работа, таман ко ќе стигнеме да имате... :) :)
    Суцо шо слушам вакви муабети бе, тешко било за мувлосан спанаќ да се најде? Немогуче е тоа за велешкото подрачје. Таму тоа расте, се развива.... зар до тоа дереџе стигнавте, глејте опрајте работава со мувлосаниов спанаќ. :)
    U
    Пеер, абе не можам уствари ја бе во 6.

Договорен сум кај Горан, со мене шо учи.
    Ај покасно некако, кај 7 и пол можеш?

Или да искомуницирам со Рази, па да се огранизираме колективно, да се договориме каде, шо, како....
    U
    Со тој во 15 до 8.

Значи, 15 до 9 најдоцна ќе бидат тука.
    Треба да се договориме после, го чекам да се уклучи Рази.
    Тоа на мсн беше другачие, мада со исто значење, и оно беше скар: :) И ми беше омилено смајли :pipi:

А за значењава, па да, мислев дека ти е тоа јасно? Дека размишљам опционо (наоѓам најмногу можни решенија на една реченица и на крај го зиам у предвид тоа најочигледното :icon_lol: ), дека анализирам и дека сакам да пенетрирам во длабоката суштина на нештата и појавите до самата нивна атомска структура, сакам се да знам детално, убаво, конкретно, шо ми моеш бе па! :pos:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom