ada
Поени од реакции
566

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• F
    за таквите кафиња сум секогаш за. само обавести ме кога и каде :)
    Фино е тоа и мило ми е, без оглед дали си ме сфатила мене или само суштината на тие вредности општо. :)
    Најбитно е што се средило се, другото мање - битно.:)

А за кафе, ти пишувам обавезно, неделава па ќе се договориме надокнадно.:):)
    Разубавена? Фала, ама не знам бе, иста сум.:):) Да не си ме видела негде, а јас да сум те утнала., кажи ми го ова и да се убијам.:pos:

Арна сум бе арна, еве навака - натака, демек учам:pipi: :) И јас се надевам дека ќе го избегнам “проклетството на февруари“, ама ќе биде, 28 дена, вака или така мора да се поминат.:) Љубовта... па се движи кон убаво, ама не сакам онака да зборам супер е, нејќу да се урочам, башка уште е рАно за прогнози.:)

Кај тебе како е, што правиш,што има ново?

Дај некој ден кафе да пиеме, да се видиме,да пооговара...овој позборуваме и така.:):):smir:
    ¯
    sto ako ti kazam deka te sakam, sakam da imam seks so tebe :D:D:D

okej, jokes aside :D, kako si?
    Лебеди се симбол на... ?
    Топикот е блиску до поентата, потписот е јасен и не е ироничен, ниту зајадлив. Само благо метафоричен.
    Аватарот, можеби малку ги вади работите од контекст, но сликата која ја оформуваат тие два лебеди ми се нуди мене, а јас... потписот де. :)
    Багодарница мила! Баш убаво ме изненади:back:

Расположена за надоместување! Изрази желба и предлог за време и место па некако ќе се координираме.

Добра ноќ:smir:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom