Serpico
Поени од реакции
702

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Си сињор, мучос тантос. Ама шо фајде. Кој ќотек го берит него, ко е отепан одозгора.

Сношти бев кај Перивер, беше та и брата е. Како не ми текна, да опитам до кај се со судот европски... :)
    Е тука full of shit..ми е клучна кованица и i'm contemplating thinkig about thinkig...and that's screwed!
    На Роби му го посветувам денов! Фала ти!:)
    И..о мајгудњус грејшс, ми прија и советов/молбава! Фала!
    Во ваква умствена, растроена, истоштена состојба многу ќе и кењам на Кајганава! А многу листови се испишани, корици од книги, тетратки, ѕидови! Ќе дојде денот кога ќе го спакувам тоа!
    Сега, ми се живее во неред и хаос!
    Зошто? Појма неам!
    Баланс...животен, духовен, телесен?
    Аха, да, да, телесниот сум на пат да го усовршам! Тенк ју Марк, јога мастеру! Оној другиот не постои!
    Леле..јас сум порастроена отколку што мислев!
    Ќе ја седнам задницава пред компјутер деновиве и ќе го споделам животов со Кајгана, и се допаѓалп тоа ил не ај донт кер...promise!:)
    Јас...јас пливам низ гомнариите кои животот ми ги приредува! Ама преку такво ми е веќе! Млада сум забога, па ќе му се издерам во фаца бре:
    Screw you I didn't like your taste
    Anway, I chose you ..
    И преживувм!
    И шо? Пак сум ес факд ап ес уан кен би! Гад дем ит!
    Фала за нумерава:)
    Глеј го "Среќна '49-та", a после "Солунски aтентатори"
    :pipi:
    Неам предлози Robbie :( Периодов се ограничив на House M.D :(
    N
    :) Многу комбинации има.
    Али обично ги научуваш како аутсајдер у моментот кога играта ќе заврши :)

А на она бугарот што се жали...
    стварно јас сум му пишал и не додал ни збор!
    (на приватна порака).
    Тоа што по бугарски испуштил да каже,јеби га...
    е неговото писмо пуно со пцости и увреди.
    Speaking of him...Ако бидне средбата у сабота, ќе има уште некоја мала ситница, као утешен момент за ветувањето кое не можев да го исполнам :(
    Си снимил песна и си гостувал на Top of the pops? :O

Само да те поздравам. Нишо посебно :)
    Лилаааааааааааа мх, мх, мх! Туку Род:vozbud:
    Пред спиење (мое:)) еве ти уште еден поздрав, кој мене секој пат ми го кинит срцево на миљарда парчиња, кои едвај се враќаат во нормала после тоа! :music2::back:
    http://www.youtube.com/watch?v=Lynpiv7pofM
    Ти дојдов, фала на поканата. Песната е добра. Ти добар си? Роби ме сака за жена?
    Пуса.
    Знаев дека ќе пишеш вака, на мсн почнаа да ме прашуваат дали планирам да се мажам :pos:.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom