S S Supreme06 22 јануари 2009 http://forum.kajgana.com/profile.php?do=editprofile Tука моеш сама да си мењаш тајтл :)
Наташа Радио Милева Мара 9 декември 2008 Мари4е дури ти пишуваах коментарче ти си бришала слики...уд акл ма извади,си викам ојде кајгана хакирах ја :nesum:
Мари4е дури ти пишуваах коментарче ти си бришала слики...уд акл ма извади,си викам ојде кајгана хакирах ја :nesum:
wot 7 декември 2008 Целио профил, идеата и концептот, посветени на Лимонка а? Ако ако слуши си.. маленка си оште. =D
Lorddd 23 октомври 2008 Јас само за викендо одам, оти така през недеелта незнам шо има. Ти така известуви ме одвреме на време
Јас само за викендо одам, оти така през недеелта незнам шо има. Ти така известуви ме одвреме на време
Lorddd 23 октомври 2008 Јас па се мислам, а не ми текнува да видам профило мош има слика од тебе ...Ти од кога работаш у селект? И ќе има ли нешто тие денове??
Јас па се мислам, а не ми текнува да видам профило мош има слика од тебе ...Ти од кога работаш у селект? И ќе има ли нешто тие денове??
Lorddd 23 октомври 2008 Ее а баш се мислаах коо е таа момичка од струмица, марија, 4та шо е ..Сега знам Ак се сеќаваш школски бееме едно време, одамна тва
Ее а баш се мислаах коо е таа момичка од струмица, марија, 4та шо е ..Сега знам Ак се сеќаваш школски бееме едно време, одамна тва