Fabullous_178
Поени од реакции
190

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Суцо бре....ебате треба да ги селектирам буквите за да можам да ти ги читам.Добив мигрена и додека официјално не ме известиш дека си го очовечил профилов не ти идам.
    Не, да не се лажиме.
    Стварно мила ѕвезда има.
    Ама на оноа -од осум мора едно да се погоди-, значи, се здробив од смеење...крај на краевите....

Ама нема везе тоа дека ако вие сте така моќнички, детето ќе ви испадне со квалитетна аура, глеј го само мојов пример:)))))))
    абе ненормален, шо ми збореше мене дека треба човек да си планира како децата да му бидат убави? е со ваа, си го ебал ежот! :))
    Ондак ќе мора лично да се видиме one day :)))) Добро е штом си ти пошто јас знам и да забегам некогаш :pos:
    Еве ме и мене братче :))) Дојдов само да те проверам како си :pos: ама глеам арен си. Btw зашо никогаш не можам да те начекам на мсн или сум аднала некој друг :pos:
    ептен е шарено oва мен, не зезај:))))))
    хауевер, ти си па престар за песнава на твојов.
    мајкооооо...си го направил профилов како myspace ахахаха :)
    U
    Суцо, ај дојди на јаху нешто...
    U
    Пеер, ми замрзнуе компјутеров ме заебава, многуме нервира....затоа се праќа по два пати истото мислење.
    U
    Суцо бе пеер многу е психоделичен профил, не можам да читам дури :) Смени го малку...
    Не ми запнуј ногу за баба...и ти си имаш ма,ја ти ја задеам ли твојата...
    Сеа ќе спијам,утре да го видам тоа злочест избришано,да не го види баба:):):)
    Воа звучеше како да сакаш да ја искористиш,за да ми го земеш имотот...
    Тоа ли сакаш бе??!??!?!
    Nunca....(тука веќе почнуат шпански пцуења шо не ги знам).
    И да...мене ме обожава поеќе...хахахахаха,кој те ебаа:):):)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom