SkyDriver 18 декември 2008 Еј друже, абе малце каснам јас... али еве сеа ми текна па реков да ти пишам... Изволте фотошоп туторијалите.
Еј друже, абе малце каснам јас... али еве сеа ми текна па реков да ти пишам... Изволте фотошоп туторијалите.
Awake 18 декември 2008 Го немаше типот што знае обично, секој ден да седи меѓу Вера и Електро.. ке пројдам деновиве пак и ке те известам што сум направил. Поздрав
Го немаше типот што знае обично, секој ден да седи меѓу Вера и Електро.. ке пројдам деновиве пак и ке те известам што сум направил. Поздрав
Awake 15 декември 2008 Не сум ја земал сеуште, утре најверојатно ке пројдам.. пиши ми, т.с потсети ме да те известам Поздрав :wink:
Не сум ја земал сеуште, утре најверојатно ке пројдам.. пиши ми, т.с потсети ме да те известам Поздрав :wink:
Milanez` 15 декември 2008 Ти ? ама го имав и јас Го чував за оваа година у мојата колекција, имам и потпис еден Милан новогодишен ама сеа ми направија друг инаку ќе го ставев тој од минатата година
Ти ? ама го имав и јас Го чував за оваа година у мојата колекција, имам и потпис еден Милан новогодишен ама сеа ми направија друг инаку ќе го ставев тој од минатата година
L L LiTTle EmO 12 декември 2008 кај си бе ти? се губиш... дојде полугодие и те снемува од часови... :pos2: се шалам.. добар? :helou: