PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Па I kissed him, ама не знам шо да кажам, кога ќе ме прашаат. Збуните завесу, спустио сам се е работата.:pos:
    P
    а бре па поруку ми пиши..пошто овакој ќе нема куде да виду..пошто неам нет у ск. :)
    P
    од 11 до 12 ипол иам предавање,па до 3 иам паузу. :)
    Одговара некако? :)
    Јас арна сум, фала на прашање, се шлаам навака - натака, кафиња стандард.:):)
    Новиов? Се уште не знам шо да одговорам на прашањево.:pos:
    Не бе јас да си кажам.:) :) Да не испадне не кажано.:):)

*шо бе секојдневна, тоа не се десило 10 месеци, она ми вика секојдневна.:icon_lol::icon_lol:

Иначе ти како си? Ги преживеа колоквиумиве а?
    Екшли не ги кршам, зашто поентата на тие правила е да не биде темата трупана со смајлиња и секојдневни пишувања исти работи од исти членови, туку да биде покреативна. Зашто претходно, пред правилата имаше луѓе кои постираа на два саати,или едните исти луѓе секој ден пишуваа те сакам, ми фалиш или вечеееер... А сега ретко се налетува на такво мислење.:):)

А башка јас не спамирам секој ден во темата, ова после милион години ми беше мислење во темата.:pos::pos:
    Па јас мислам дека ние ќе бидеме кај 10 таму, дојди и ти тоа време, 10-10ипол пошто знаеш дека у 1 ќе не кикнат :pos:

Земи го и Даре! Видимо се!
    Љубим те!:)
    Земи учи бееее....нели ќе учишшшш.....ц ц ц ...необразована ќе останеш алооо...
    Инаку вечер нема џез у мала Станица...утре било тоа...но сепак ќе одиме таму на по едно пиво или две...па после треба да се најдеме со таа Иванче другарката У Буг шо студ. Дошла денес па да се видам со нејзе...
    Остани ми шмекната...
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom