N
Поени од реакции
1.308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Да во право си .) ќе биде тешко види го само колку е сладок нешто сл на ова ми се има случено и мене .)
    Само да ти кажам дека уште те сакам. И да, вечер одам на дружење со фино друштво и Никола. Да ти го поздравам?:kez::back::back:
    Го обожаваммммммммммм мрза 1ва класа е баш како мене :cheeky2: :pipi::icon_redf
    Oh, no...I'm not givin' it up just yet. Still, I have to stop playin' with my favorite toy :icon_lol:
    And how are you doin' today? Feelin' all glittery and shiny and pinkish again?
    Емесенот ми прави проблеми, неможам да се логирам, па затоа наша кајгана ќе заврши работа :)
    Опасна приказна направил бато Марко Шелич, ако сакаш и другите песни да ти ги пратам од него што ги имам кои ќе се во новиот албум, кој средината на месецов ќе излезе во продажба, и на торенти :)

А ти ко беше на прошетка пред некој месец да не ја купи неговата книга "Заједно Сами"?
    Decko, brishi post, ne progleduvaj... Ne go napishav vo sklad na temata, sakav da ti refreshiram memorija.
    I onaka mojot status na forum e staticen i seirski...
    Мојот ник напишан од твоите прсти во профилот на Ангелче :O :O

А, ти нешо си у cranky mood? Кај отиде позитивизмот, љубовта кон насмевки и слично, мамата? :(
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom