ada
Поени од реакции
566

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Nema sansi, ne sum ...khm :) znaes. Ova... razbiram ja se no koga ke imas vreme dojdi na kratko da te zirnam. Necu te zamarati.
    Аа, колку пријатно ме изненадија коментарите! :)
    Она со ориенталната слика е...запрепастувачки слично. о_О
    Me фатила некоја жичка од цурите што ги насликал, се врти енергијата и све тоа по ред. :icon_lol:
    И ти благодарам, ќе му спомнам на фотографот дека бил добар.
    Уствари, нема...егото му е природно доволно надуено.

И патем...навистина се надевам дека се(или барем добар дел) ќе биде во ред со мајка ти.

Ако глеаме сеа така,и идеме доволно наназад,уствари сите сме со грешка напраени.

1.Но,моево не беше грешка.
    2.Ти пишав бидејќи врнеше денеска
    Абе ја вчера ја напраив анализата,и влезе сестра ми во соба,и стисна (по грешка ова) shift-delete и целото отиде.
    :pos: И иди глеај Хаус после... :nesvest:

Овај, зашо ме тераш да праам wоши wаботи... ме боцкаш со остенот. Ај ја сум вол, ама ти си селанец ако е така, either way, we`re fucked.
    Ada Ada... Оваа Крејзи не избришала на темата за Свети Трифууун кај шо се фативме за гуша... Уствари у право е, ама не можев да одолеам да не офтопицирам. Јеботе, стварно си ослепела, веќе реалноста не е битна, само по книга... преродба бато, преродба... :pos:

p.s. Делото на видео... :wub:
    Едно време лириките ги имав на ѕид закачено...знаеш, у стил ко она „боже благослови го оној го влегува во овој дом“... :pos:
    Така е драга моја се дур еден ден не те седнам у кафана, па на сред 5-та ракија и Тома Здравкович у позадина насолзено не се отвориш дека уствари си класично женско б(п)иче, и дека тоа садо-мазохизмот ти е постадолесценска филмологија зашто нема принцови а има коњи па дури и ни тие не се бели. Grow up little one, grow up.:back:

Чекај уште не сум спремен за part 3. Не за џабе мојата лична карта трае 5 години а на татко ми е трајна.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom