N
Поени од реакции
1.308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• :) помина ногата .... а за девојките убо е да им се каже :D

Поз и бијрум пак на кафица ( гледај да не сум на смена ко чоек да седнам )
    Пф. Ако не забележа јас си се пресмеав, а и кога не се смеев срцето ми се смееше од пријатната атмосфера која ми ја создаде, иако не си свесен за тоа. Бев и кај брачед ми да се испратиме и онака, ептен сум бош некако. На секои две секунди имам солзи на очи. Имам некоја тежина, а незнам што ми е.
    Ај нема врска, ќе си ги видам кученцата и се` ќе се врати на старо.
    mwah!
    Кога сакаш :) Викендов ми е слободен, ако ти е и тебе, ќе немаТ проблем. Ај, ојдов нашкола :)
    Супер поминавме, иначе не Пеце туку Славе пушта драм едн бејс, хипхоп, реге....така да закон. А ти у Битола беше или?? Ќе се разбереме дома јас и ти:). Абе мали дај уклучи мсн, или пак ме блокира
    Ај си ју ту енд ај ноу ват ју дид ласт самр ту! Туку те прашав нешто ... прекажи што ти се прави:vozbud::smir:

едит. Ај веќе кога ми кажа, станувај. Спремај парите, те тепав!:vozbud:
    Cinam vinoto ne go spomnav prethodno pa eve za slikata da bide celosna...Vino, cimet, razigrani senki od plamenot, razlean vosok, toplina...selfindulgence so filmski sarm :)
    Vo vinoto ja davam tagata, cimetot i toplinata mi gi zadovoluvaat setilata!
    Ako si beyond the pond you are welcome! :)
    Као со страв... ц,ц,ц,ц,ц... Страв ќе беше да беше све идеално :pos:. Ок набаци една навака freestyle:)
    E
    ти љубоморам многу :cry:
    јас здравје кон божик католичкиов ко ќе е, тогаш ми пончнува одморот...
    уживај во охрид...и за мене :)
    Hedonizam...
    Osloboduvanje od stegite!
    Dozdot e kriv, prvo sebicno me tera da mu se posvetam i cuvstvuvam...potoa se prepustam na sebe i hedonistot vo mene izleguva na povrsina! :)
    It's a beautiful life!
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom