Кајгана форум

dragonsky
dragonsky
:D

Нели брат?!

Ај да најдеме сеа некои што не ја гледале и да ги натераме да гледаат!
Corvus
Corvus
Ќе ни кажат „Ама Френдс е појака“ и ќе треба после да ги мавам.
Ај себично да си ја чуваме за нас <3
dragonsky
dragonsky
Да не има тема серијава случајно на формов?
На врв Bottom