Bibo
Поени од реакции
3.948

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • Не го погледнав јузернејмот, знаеш една нула една кула (буква де), јбг. Honest mistake. :)))
    Инаку, да, треба да си модератор. На толку вложен труд. Стојам зад тоа јавно.
    Bibo bi sakal da te prasam za studiranjevo vo Germanija. Jas sum vtora godina na Medicinskiot fakultet vo Skopje,odsek rentgen,a bi sakal moeto studiranje da go prodolzam vo Germanija,t.e tretata godina da ja zavrsam vo Germanija. Dali e ova mozno, i koi se pravilata za prefrluvanje,koe nivo na jazik e potrebno t.e koj stepen na Germanskiot jazik treba da go znam. dali moze tamu da go usovrsuvam jazikot.
    Здраво Бибо. В година сум 4-та година и би сакал да студирам на некој од техничкиве факултети во Германија, исто ко тебе :) Планирам да се јавам во амбасада и да побарам нешто стипендии и од таму и од нет, него сакав да те прашам како паталец дали можеш да ми дадеш некоја насока кај да барам, некој вебсајт, некоја институција. Фала однапред и ептен би ценел ако можиш да ми помогниш. Поздрав :)
    Hello. :)) Jas sum nova na forumov.Sakav da te prasham kako odit ova so studiranjevo vo germanija. jas ova godina ke sum 4ta gimnazija. I fax sakam da odam medicina vo germanija. Momentalno se spremam za Daf-ov. Imam informacija deka toa bilo osnovniot preduslov za studiranje tamu. I odkoga ke go polozam sto ponatamu? fala ti odnapred :))
    S
    никој не те тера со сила да читаш си имаш други теми таму трујај со твојве коментар
    Во ред али јак е бекграундот околу земјотресите
    Види вака има некои работи шо држа вода али стварно како на пример дека сидата е вештачки створена болест за да се уништи третиот свет(Африка) и еден КУП други ама ова со ангелов е апла глупост.Околу земјотресиве можно е и то сценарио дека америте имаат "створено" дел од цунамите, то е во теорија и пракса возможно. Иначе интересни теми се ова, има многу дебати и теории
    хахах абе со онакви рзаци како онај не можиш на крај да излезиш
    со инка да се тураше мозок че му туревме ама не можи
    koj rekol deka e magija be???? hahahah ti bladas be sine ....lele tolku e medicinava napredna a se pogolemi bolesnici imame ,daj napij se neso ziti zdravje.
    epa dok ne svatis kako ne komentiraj ,i ajde dosta moabetam so tebe ke me otupis...,poso od gejmer ko tebe niso nemozes da naucis ...ajde putuj
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom