Tzeentch
Поени од реакции
347

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • BURN HERETIC! =D

    На страна тоа, ме интересира, иако претпоставувам веќе, што армија имаш? Јас пред некој месец ја купив Dark Vengeance, па можам да кажам дека иам Dark Angels chapter, и Chaos ама нив пошто ги иам чисто зашто си дојдоја у пакетот и ги гледам само од колекционерска призма не ги ни рачунам за армија.
    Tzeentch
    Tzeentch
    А ко за беља ги рипнав книгите за твоите Dark Angels. xD
    halfelfpaladin
    halfelfpaladin
    All in good time нели. XD Инаку 2+ save друже е virtually immortal, само терминатори до сега иам видено со 2+ save, нели до досега тоа што сум играл на table top. Ја се фасцинирав од Emperor's Champion фигурата на Black Templars, од неодамна ги изчитав Damnation Crusade стриповите.
    Tzeentch
    Tzeentch
    Ти дојдат со AP1 ќе видам дали си immortal :) 2+ армор/3+инв со Каирос во близина да ти е да имаш рерол на примашени inv saves, е тоа ти е immortal.
    Така и јас слушнав, али и оригиналните 6 книги се стварно супер. Од регрутација на Барбарин (на планетата како во Викингшко време живеат) кој технологијата ја гледа како магија до маринец, ако сакаш ке ти ги пуштам на маил.
    Не знам друже не сум ја читал. Ултрите ми се ОК, со Уриел Вентрис ми се допаѓаат сите 6 книги.
    Него колкави се тоа ПДФ-овите? Мкже ли по маил да ми ги пратиш ако не се преголеми? пред се Ultrasmurf omnibus и Horus Heresy.
    Една конкретна што беше користена за сценарио за битка со фигури имаше и нидовите победиа и покрај огромни жртви. Али пошто после пак се изеле и спавнирале нови суштества исто му се фаќа.
    Бубашвабите и Хаосот се имаат тепано повеке пати али мислам дека нема книга за тоа. Единствено кратки приказни што чат пат искачаат во White Dwarf. За нидовите биомаса е биомаса;)
    книги можам да ти ги препорачам: Eisenhorn и Ravenor Omnibus за Инквизицијата, Ultramarines и Space Wolf Omnibus за маринци како и мојот омилен анти-херој Chiapas Cain за комесар у империјалната гарда хорор/комедија.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom