hahaha jebiga brat )))) .... si priznavam ... ne mozam da pisam so kirilica be brat ic ne sum naviknat ... a brzo pisuvav oti sum na rabota a mislite mi tecat li tecat i ne mi se pisese ic bavno :p ... pozdrav i ubav den
Tonchi, денес си купив апаратче конечно веќе - Никон е и многу ми се свиѓа...Иначе сакам да те прашам за нешто околу инсталирањето на на посебен софтвер на компјутерот...Има ЦД за инст. со апаратот заедно и компјутеров мој не го чита никако...А ако не го инсталирам тој софтвер нема да можам да ги вадам сликите на компјутер...Значи го ставам ЦД-то и никако не го чита, комјутеров не реагира на него...Помош...???
Tonchie,brat jas ja igram igrava ogame.Jas sum vo 4. univerzum.Mojata planeta se vika Macedonia so slednava lokacija [1:23:6].Jas sega samo sto pocnav da gi pravam resursite,bidejki planetata mi e glanc nova.Ako mozes da mi napises nekoja lokacija na planeta na nas Makedonec koj clenuva vo nasa alijansa,ama lokacijata napisi ja bas kako sto jas ja napisav loakacijata na mojata planeta.Blagodaram mnogu.Pozdrav.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.