Serpico
Поени од реакции
704

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Драг Серпико,

Сега се банкав и сега ќе си се мачкам со лосиони. Мачето денес ме гризна и размислувам зошто ме нејќе кога сум совршен... Друго што? Епа премногу сум добар со луѓето но тие едноставно се лоши и не ме сфаќаат.

Ај одам да бидам гомно со нив па се читаме после на форум кога ќе напишам нов пост кон тебе Драг за да те лажам како јас сум добар а другите се лоши. У4ам од најдобрите кои ги викам жртвите на Драга Кајгана!

Bullshit risin'!

Поз4е
    ¯
    ке не биде, само без некои, некои кои ми пречат само што ги гледам.
    N
    KRATKOVIDI PEDERI!!! Ko shto reche Knez Lazar u filmu "Boj na Kosovu" : "Znam ja da Ti Levchanine mislish kako je Kosovo daleko, a vec sutra ce ti Kosovo stici u Levach!!!"
    N
    Работев до 16ч.
    Ама првпат после тоа видов задоволна влаинка :)
    Добивме нова работа како награда.
    Уште и ако брзо префрла пари...
    (малку тешко тоа,крв не е вода,малер ќе ја бие,како тоа :) :) :) ) ќе биде супер.
    Спиев... па од кај 20ч одмарам дома и пијуцкам кафе...
    дур дриблам како Пикси по форумов! :)
    Ми требаше ваков одмор,сори.
    Дај утре да искочиме ко луѓе !
    п.с А бе фино е да дриблаш ко Пикси...
    ама многу `одбранбени играчи` сакаат да ми скршат нога,нек си ебе,....
    хехехе :)
    N
    Ништо немој да ми праќаш.
    Просто не ме интересира.
    Бугарин е и тачка.
    Сум прочитал што ме интересирало.
    И песни за него нејќум.
    N
    Не.
    Никогаш нема да верувам.
    Затоа што ги знам бугарите,и знам дека може да дејствуваат во повеќе правци и бегајќи од едниот,сам да се наденеш на другиот барајќи оддишка и закрила,а они да ти направат...
    кај си кај си ,хехехе.Теб трсим.
    http://uk.youtube.com/watch?v=jybn5l8zILQ
    Ај нека те спасуваат малку,многу ти се вжештила главата :) .
    ај дај ми некој понормален метод на комуникација - мсн или нешто слично, многу е хаотично тука...
    За жал имаш погрешна идеја. Лајонс и Ротари се елитни клубови - тоа е јасно поставено и во нивните устави и не се ни обидуваат да го кријат тоа, а напротив - го потенцираат.
    Масонството има сосема други цели - и соодветно друга структура.
    А тоа што ти велиш дека имаш поинаква идеја... од каде? Колку масони познаваш лично? Со колку од нив си разговарал за ова и си добил информација од прва рака? :)
    Уште нешто - спомнуваш еполети, појаси и слично - такво нешто нема... имаш нешто измешано брзини или не се разбираме за што зборуваме...
    Се разбира дека не може на кого како ќе му текне да се зачлени, но не е точно дека треба да си богат, познат или влијателен за да се зачлениш. Така е низ цел свет, така е и кај нас.
    Нормално е во Македонија што првите масони беа од малку повисока класа, од проста причина што за да ја оформат ложата беа потребни редовни патувања до Лондон (погледни на страницата на ГЛМ објаснето е) - а тоа не секој може да си го дозволи. Но, откако се формираа ложи во Скопје, тоа веќе не е пречка.
    Малку е чуден системот на праќање на пораки тука, па не сум сигурен дали доби одговор на прашањето кое го упати... еве уште еднаш:

За почеток - да ја разгледа убаво страницата на ГЛМ (или на соодветната земја во која се наоѓа). Масонството потекнува од средната класа, не од високата. Многу е погрешно мислењето дека е нешто само за богати луѓе. Да, има и такви, но големото мнозинство се од средната класа. Нормално - нема од ниската класа - затоа што тие пред се треба да се грижат за тоа како да донесат леб на маса за своето семејство, а не да се занимаваат со филозофско-езотерички дискусии и братства.
    :nesvest:

Ноу комент. Уствари, ај најсоодветно е “сон си е сон“. Може и ќе ги избришам последниве твои 2 коментари. :) Да не ми се вознемири малиот утре... :back:
    :pos::pos:

Еј ама си блесав. :pos: Не чита денес, ама утре-задутре... Ќе вииш :)
    И да, се надевам дека немаше нешто застрашувачко во сонот...
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom