dragansk
Поени од реакции
4

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • Колку пари ти требат на Papyal? Ај адд ме на фб: Младен Кипријанов или паки на мсн mladen-ohrid@hotmail.com ... поз :)
    С
    Кетриџи за Epson sx125 :) порано со тебе нешо за кетриџи знам зборевме,па ми текна :)
    С
    друже,ти работеше со кетриџи и слично? :)
    G
    Undelivered Mail Returned to Sender...ете тоа ми рече кога пратив мејл. Фала у секој случај шо се потруди :) Позз
    Вака друже, по ред:
    Дуал бут = Два оперативни системи на еден хард и ги менуваш по желба.
    Е сега за инсталацијата, инсталирај прво XP па Edubuntu и откако ќе ги инсталираш можеш да ги менуваш со рестарт. Значи го рестартираш компјутерот и при покревање на системот ќе те праша дали сакаш XP или Edubuntu, а за да го наместиш Edubuntu-то како главен ОС, во Edubuntu-то ќе го едитираш Grub Loader-от. Исто така за инсталацијата, значи кога ќе го инстлаираш XP-то ќе оставиш неискористен простор (минимум 6-7GB) за Edubuntu-то, и при инстлаацијата на Edubuntu-то следи го објаснувањето што го имам пишано во темата за Linux.
    Е сега, кога ќе си пуштен на Windows, партициите од Linux нема да можеш да ги гледаш (едино со некој програм Ext3/4 Reader), а од Linux-от ќе можеш да ги гледаш партициите на Windows-от. :)
    Пушташ фудбал на ТВ. И ја гледаш утакмицата :). И чекаш после 80та, ако падне гол, веднаш се кладиш, бидејќи нив им треба неколку секунди за да ги сменат коефициентите. И ете ти скоро сигурна добивка. Е сега ако падне уште еден гол , за нерешено или за водство, тогаш можеш и да се заебаш :).
    врска немам...и јас приметив вчера дека ја нема...будали што можат да направат тоа модераторите :S
    С
    користиш мсн?? аддни ме sniper.nk@hotmail.com за кертриџите...
    С
    овие 4 што ми се, имаат уште едно 10% одприлика... за недела-две ке треба да ги пунам... ти ги полниш??? ако полниш,може бизнис да прајме...
    С
    не... ги нема никаде, иам такви,ама 2 принтера имам и зафатени се... а кога би ги шиткал,нз ни по која цена...
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom