PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ми се отвори порака и вика, имате нова порака на профил и ми го дава тектстов: "Никако, не го заборавам. Дури посакував да го имав у..."

:pos: :pos: :pos:
    Нема везе!
    Не сум прикриен! :pos:

А кормилото не го вадиш од уста, а?
    мислам... овај.. муабетот де... не го забораваш :pos:
    Прекрасно. Надвор е сончево, не ми е ладно, наспана сум и по пижами. Милини. Ти како си ми?

П.С. Ми се честиташе де... јас добра тука, љубезна, она па ми се изнасмеа :Ѕ

:)
    Налетав на тема “Ајде да се ебеме“ ... и не знам зашто, ама знаев дека ќе те начекам тебе на темата... И нормално.. малце десно има линк кој последен пишал... видиш... ТИ! :)
    Ммм, обавезно ќе одиме на кафе бе, уште утре ако сакаш или кога си слободна од факсот. :)
    Види сега, ќе почекам уште малку па ако не бива ќе симнам критериум. Ама како викаат надежта умира последна :wink:. И онака како што виде немам некои тешки критериуми :wink:.
    Леееееле ќути...:pos: Ама кој глупачи сме, и двете го пропуштивме... Требаше да му влеземе (ваљда ќе се задоволеше со тројка :pos:) а не ние, го оставивме да пати човекот :pos:
    Нареден пат идеме стриктно таму на лов... :)))

п.с. ЛОЛ не ми се верува со која сцена ме поврзуваш :pos:
    За ова те частам кафе што ме расположи таман пред искачање...и така ми беше безвеза денов- ФАЛААА колешке од Салун :pos:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom