The Mummy
Поени од реакции
181

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Благодариме за информациите што сте ги споделиле за јавни финансии со Црвенокосата, која она подоцна ги сподели со мене:pipi:
    Ок па има скратено, не се 340 ко што рекоа на почеток :)
    Благодариме.
    Убила сам се од смејање за муабети за јунску сесију :)

Него кажасва ми има скратено јавни, а никој не ми кажа што, па ај биди добар:pipi:
    Да се јави организаторот, креирај порака на фб, и да се договараме за другата недела, ете така...
    Оу Мами... Оу Мами....
    Ги учиш тие графиците кај екстерналиите? Тоа за образованието и сл. Некако не се сеќавам дека ги спомнаа на предавање. :ѕ
    И на оваа тема пишуваат ко муви без глави и веќе се натрупаа беспотребни постови.. :( така ќе биде, не може некој 24/7 да чува стража.
    Ја видов ново отворената тема за Економски и баш се надевам дека ќе има повеќе ред и дисциплина овој пат и ќе имам волја да доаѓам и учествувам почесто, претходно се заморував од тие некои работи што се набројани во упатството. Мој предлог е само уште да додадеш линкови од последните две стари теми во твојот пост, blast from the past разбИраш, ако на некој му фали информација да може брзо да ѕирне таму.
    Ќе си го одржам ветувањето дека ќе дадам се од себе:). За оваа сесија бааги го загреав столчето во читална, сега неколку дена нека се олади па да си го фатам пак. Позз!
    Положив интернет маркетинг, да се пофалам. Сега од 1ви фреш старт, и да ти кажам ме инспирира ти што се' си фатил на колоквиуми минатиов семестар, така да знаеш, ќе запнам и јас, сакам да уживам во мај, сонце, кеј, природа, живот... нема да дремам врз книгата!! :)
    Хахаха, остај ме уште малце да си терам на ремет на темата :) А и не одам прекумерено офтопик, затоа не вратив :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom