PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Фала златна за цигарчињата и благите, ама јас нешто накај понеблаги работи сум во последно време. Нешто накај ова ...
    Шо може внучиња да праат?
    Шматаат, плачат и цицаат (повремено и некои погнасни работи :) :) :) )
    G
    Ама сега да се најавите поранко два три дена за да не се дешават истите бедови. Сакам масовна да биде дружбата. :):):) Се хепи фејсес да има. :)
    G
    Леееелеееее не сум дружел :(. Е да не дружев :). Ама па кога ги најдов Цики и Суцо, вие сте биле во паркот и сте играле крижи мижи. :):) Здравје од трета мајка мора да биде. Peace
    G
    Песната е божествена. Впрочем како и спотот! Туку кога ке идете накај Велес? :)
    Ќе се видеме бе само во состојба како кога те најдов во Хавана за да не бидеш wоша со мене.
    Добро што ти текна, на време ми пиша. Веќе почнував да мислам дали ме сакаш ко порано!
    Иначе, добив желба да те викнам на кафе и да ти го ишарам зелениов профил. Еве две во едно!
    R
    Плес по газ вратено.
    Немаш претстава како и јас си патам од патолошка досада. Почнав да ги виткам прстите на стапалата и на рацете некако чудно ,Рипли ми е целта.
    Ама денеска нема да ми биде досадно,си најдов такво кесуленце со топчиња што пукаат и како мало дете се радувам. Ќе пукам ! нема ниедно испукано!:pos:
    У секое време,ќе им влеземе забулени и ќе им бараме тест за бременост. Или дурекс плеј.Срамежливо ќе покажуваме кон вибрирачкиот прстен :pos:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom