Slash-
Поени од реакции
2.513

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • prijatele ke moze li da mi pomognes, imam kako tvoite zvucnici ama basovite se produvani prdat koga ke se pustat pojako.... NEKOJ LEK ???
    Slash-
    Slash-
    Однеси ги на мотање, ја мотав еден звучник и сеа е топ како нов, 300 денари ми земаа
    B
    Ако те сфатив добро станува збор за темпоромандибуларна дисфункција. Дали беше на преглед и со помош на загриз и поставување на артикулатор ти дијагностицираа TMD? Ако да, тогаш опции ти се; стоматолошка протетика, ортоскопија за поместување на дискот, хируршка интервенција под локална анестезија кај максило-фацијален хирург.Се' зависи од тоа колку ти е сериозен проблемот,кај секого различно се третира.
    Slash-
    Slash-
    e fala ti mnogu inace bev samo na stomatolog i mi go preporaca toa sto go pisav , demek muskulot / ligamentot bil vo prasanje kaj vilicniot zglob , inace otkako pocna da me boli posle 2 dena nemav dobar zagriz mi se izmesti vilicata ama za den dva se vrati vo normala ali bolkata ostana
    B
    babsyy
    Не знам во која стоматолошка ординација одиш, ама за преглед ќе ти ја препорачам "Круна Мс" во ГТЦ. Претходно постојано ги менував, најважно е да најдеш квалитетен стоматолог, а тука имаат и квалитетна и современа апаратура, што е битно за точно дијагностицирање, а после и соодветно третирање. :)
    Slash-
    Slash-
    javi se da pieme edno kave :D
    T
    ThundeR.
    ај у сред колоквиумска сум сеа , следната недела при крај :D
    Slash-
    Slash-
    aj taman i ja zavrsuvam so kolokvium nedelava :D
    Извини вака али да не најде од тоа балоните со хелиум ? (и по која цена)
    океј онда оправдано ти е шо ми се сипша за темата.. ја сум музичар и од 7 години свирам... среќа што знаеш нешо за музика па имаш право да збориш така да ми речеше дека незнаеше партал ке те направев на темата xD

    како и да е не коментирам повеќе за господин господин џамбазов
    ти другар гледам многу навлезен вака во музикава и животот на џамбазов.. како рипна да го браниш да не ти е нешто роднина??

    п.с окга веќе толку многу знаеш да делиш памет.. ти свириш нешто воопшто? имаш барем некое познавање од музика?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom