Шо ми лајкнуваш бе мислења од 2009-та, и да, чуек може да згреши, Хашим Табет ми изглеаше дека ќе биде машина
А
Атомската мравка
За Ким Јонг собраа скоро 6 милиона така да.. сигурно не се сите од обични гласачи сепак се разбираат и во останати финти за гласање.. само сигурно НБА администраториве ќе приметат. Инаку може некаде да се види моментална состојба на гласовите во бројки или не ? или барем од предходните години да се види колку гласаат одприлика.
Не прашувај за предлог за филм во темата предлог за филм, не е за тоа, не се дозволени коментари таму само за рецензии. Или во темата за Генерална дискусија за филмови, или пак на профил. Кажи ми некои филмови што те бендисале да ти кажам слични, зошто вака широко поле е...
Топка не доаѓа, дека ја испорачуваат директно од фабриката Nike. НО бидејќи Nike не испорачува во Македонија во замена ќе ти дадат Gift Card од Amazon.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.