Го имам гледано. American history x, beautiful mind, memento, the shawshank redemption, the oxford murders, gladiator и сигурно има уште неколку што ги заборавив
Абе да, али како таков воопшто не ми се свиѓа, ептен тапа ми беше. Али никако да сфатам што е пародијава тука, т.е. зошто ми одзедоа саат и кусур од мојов живот
Lohan? Па да, во право си x)
Абе овој со Роуз Мекгован шо е филмов....Planet teror....симнат ми е од пред некој ден некој другар го фатил на телевизија и му дошол онака баш целиот урнебес за забава. Интересен е шо е како е???? И шо тенма по мсн-то море
Знаеш како е кога треба формат.. само оддолжуваш. A не ми се седи на тие web месенџерите. Евентуално скајп?
Него, заразна е, и се приближува во топ 5 малку по малку. Добра серија е стварно.
Искрено не, не сум чула за тоа дека постојат алтернативни краеви на филмов. Ако ги има, белким јас сум ја гледала оригиналната постава (мада сега ме подзамисли и не гарантирам..)
Како и да е, гледај го филмот, добар трилер е , баш од оној тип , гледај и ич не се мачи да погодуваш..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.