bobi2008
Поени од реакции
182

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Го имам гледано. American history x, beautiful mind, memento, the shawshank redemption, the oxford murders, gladiator и сигурно има уште неколку што ги заборавив :)
    Абе да, али како таков воопшто не ми се свиѓа, ептен тапа ми беше. Али никако да сфатам што е пародијава тука, т.е. зошто ми одзедоа саат и кусур од мојов живот :)
    Lohan? Па да, во право си x)
    Абе овој со Роуз Мекгован шо е филмов....Planet teror....симнат ми е од пред некој ден некој другар го фатил на телевизија и му дошол онака баш целиот урнебес за забава. Интересен е шо е како е???? И шо тенма по мсн-то море :)
    Знаеш како е кога треба формат.. само оддолжуваш. :D A не ми се седи на тие web месенџерите. Евентуално скајп?
    Него, заразна е, и се приближува во топ 5 малку по малку. Добра серија е стварно.
    Го видов низ торенти, ама не доби шанса дека имаше лејм постер. :D
    Ќе го ѕирнам деновиве, фала.
    Искрено не, не сум чула за тоа дека постојат алтернативни краеви на филмов. Ако ги има, белким јас сум ја гледала оригиналната постава (мада сега ме подзамисли и не гарантирам..:))
    Како и да е, гледај го филмот, добар трилер е , баш од оној тип , гледај и ич не се мачи да погодуваш..
    Не ми пружи задоволство филтстепот :) Само дабстеп за мене, хаха... Иако е МНОГУ слично.
    Изминатава недела запознав преку 100 луѓе, да те видам утре не би те препознала, не ми е дојдено до муабет ама адни ме ти ако сакаш.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom