Toecutter
Поени од реакции
2.444

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Нешто што би го пишал таму ама ќе биде ептем забегано... замисли да излезе некое типче утре и да рече... имам прототип на телепорт... па има да го снема за 10 мин... сосе цела фамилија :) ќе речат несреќа со прототипот :D поента ми е... рано е за вакви чуда, а додека се усовршат ќе страдаме, а ти фино ме заќути со последната реченица за тоа колку вода оди при обработка на нафта.... вода која повеќе за ништо не е :)
    Точно е тоа дека маркс вика религијата била опиум за рајата. Ама од друга страна пак Маркс бил крстен во Евангелистичка црква.

Тоеcutter во Библијате никаде не го пушува тоа за поповите. Ама тоа чесно ли им е спечалено а? Од што работаат за Бога нели?
    Тоеcutter Исус бил за да им се помага на сиромасите.
    Улогата на црквата треба да биде помагање на сиромасите, а не купување БМВ х5 на попојте, владиците и расколниците.
    а кога ова ќе им се спомне тие викаат еееееех умре Koмунизмот.
    Што значи Комунизмот беше поблизок со Христијанството, бидејќи имаше бесплатно здравство и бесплатно образование.

А инаку Toecutter секоја религија е против алчноста и материјализмот.
    Хехе нема помош за тебе, зошто не ти ни треба, твој избор е како ќе се определиш или дали воопшто ќе си ги ставаш тие работи на душа :)
    Едино не се слагам со твојот став дека ентитетите се измислени, но на крај краишта сите потекнуваме од еден мајмун, бог или од ист вонземјански брод хехехе.

Абе човекова добрина, добро пиво и џенцки тоа е најбитно !
    Уффф ...
    Ме извади од памет јас мислев нешто сериозно :)
    Ти пак што толку имаш против патриотизмот ?
    Јас сум од космополита, но горд сум што сум Македонец, го прифатив тој факт дека сум проколнат и живеам со него, а не да се кријам позади Бугарски пасош или ЕУ ориентираност.
    А најмалку позади црвени или сини...

Ти што така разочаран од националноста ?
    Б'лгар бе, нели веќе си станал таков (прочитав на некоја тема хаха)
    Евреин си... браво за тебе хахаха

Какви тестирања бре, да не те фати НТШ или за СИДА нешто :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom