PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Прашав, и утре после работа би требало да идам да си ги земам, донн’т берри гајле :wink:
    P
    Ти си им украс сречо.Ај здравје за некоја недела удриме трач партија.:back:
    P
    Душле,не сум те видуело,ама се надевам во скоро време да.:)
    Иначе другарка ми се вика Ивана,црна коса,блед/дух тен :),надарена позади( лее со газовиве),од Ку бтњ и на англиски и француски е.Прилично тивка е.Фамилиар?
    P
    Ах морееее !!! :) Па у иста "зграда" студираме да му се невиди,кај и да е ќе осетиш нежен допир по газе.:pipi: Ти на Пит си или книжевност btw? Иам другарки и на двете па може се знаете.:toe::)
    R
    Еми нусе,таа е. Кога брзаат невестата да не се породи на весељето ,мораш да се приспособиш кога ќе ти речат дека за 3 недели имаш свадба:)
    Не бе,ќе доам :pos: е сеа не знам коА:pos: сега се знаеме така подобро,и можам без проблем да ти се јавам и да ти речам за 1-2 саата колку ти треба нели, таму и таму биди :)
    Абе шознам читав нешто за ќебе,меѓуножно триење бла бла, дава задоволство,ама како шо не пуштам греење во соба и шо си спијам по долги пижамчиња,не оти ќе го сетам.Све је лаж.
    aj :back:
    P
    Ги носиш првите три букви од мојата омилена наука.:vozbud:Зато се и најголеми нели? :)
    Те ѕирнав.Идам сеа.:) :back:
    Ок ќе ти ги пратам само кажи ми како преку пп? Малку ми е ново ова....Видимо се на следечу собиранку (I hope so)
    Еееј остај, жив парти брејкер. Дома не утепа од заебавање, а којзнае па сега трезни кога ќе не види! :pos:
    R
    :nesum: Ме спопаднаа свадби и родендени нусе.Петокот и саботата не знаев кај сум. Се осеќав како дувачки оркестар. Мижи асан да ти баам работава беше.
    Убаво сте си поминале ми кажуваа. *cry*и многу луѓе имало
    Да не се канам за собиранки оти секогаш некој и нешто ми заебува план,ама прва прилика за долетување во Скопје ќе се дружиме.:)
    И не ми се лути ти си ми прва постава за влажни соништа,шо ќе правам навечер во кревет,ќе си го замислувам ќебето место тебе не заебавај сеа :( :pos:
    Еј да бе како си помина у Битола?
    поздрав.
    Мици е педерка,не ја викаме.Баш фино,чим си направила добро дело во животот:)
    Пијандуро остави го алкохолот барем една вечер:pos:
    Ти само кажи кој ќе е на масата за разглобување:pos:
    Како помина вчера на тајната вечера?
    Во Скопје сум,значи имаш можност да ми посветиш уште 5 минути од твоето драгоцено време:)Ива,јас не уговарам,извини ми се веднаш!:pos:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom