Iceboy
Поени од реакции
17.974

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• T
    Знам бе мачко знам :)))
    али ја тебе те обожаФам :back:
    Друже поштено така е....оној па Гоче муабет да му почнеш
    T
    Ајси Интер рече да ги поздравам Барса :) :pos: :back:
    Милито му пружи рака на Кеита, овој само го загледа и си замина, истото го направи и Алвес...срамота за такви професионалци
    имав пишано за тоа дека играчите на Барса вчера излегоа максимално нефер, а ти ми замеша нешто као ме болело за последните 4 меѓусебни утакмици...нема врска едно со друго, ме интересира само твое мислење дали го оправдуваш вчера тоа што го направија играчите, а исто така и за тоа што им пуштија вода на терен да неможат да прослават со навивачите...
    На Ноу Камп никој не се наиграл, па ни Интер нема сигурно.. а да не сум им у кожа на мадриѓаниве , кој секс ќе биде за нив, хаха ќе пукнат јадните од мака :)
    Ај фала, исто и на тебе, иако искрено Барса на Лион му има душа вадено, кога би се паднале у финале титулата би била светско чудо :)
    Да прво финале би било,историја
    Што бе, пак треба нешто да ти предавам? :)))
    Очекувај ме најкасно до среда, накај 23:00, да ти пренесам поздрави од еден Струмичанец, сега ќе спијам брат, дедо не ми дава да седам до касно на писи. :(
    :)))
    Оваа сезона заслужи,шо сакаш кажи..бтв на МСН сум укл,ама сеа ќе бегам,одам да глеам ЦСИ: ЊЈ
    LOL! LOL! LOL! Абе пред 1 месец некои стрчњаци го споредуваа со Чави и Иниеста.. Флечер сезонава заслужи во најдобри 11,па што сакаш кажи
    Верувам дека ќе тепаме, но фудбал е и се е можно, особено против тим како Интер. Но мислам дека ако се доволни мотивирани играчите и со помош не 90 000 грла ќе успееме да ги тепаме :) Зошто баш мене ме прашуваш? :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom