POWER-MKD
Поени од реакции
645

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Чекај дали разбрав,Тупанчевски рекол дека нема шанси да успее петицијата?
    Деновиве ќе идам да заверам,имаме на финансово право описна оценка па можно е во ЕКТС да прават проблем,чекам тоа прво да го средат да не идам за џабе.
    Инаку не знам што направија со петицијата,ама јас на неа не се надевам нешто многу многу,мислам дека сепак ќе не одерат уште 500 евра.
    Ааааааааааааааааааааааааааа!Законски!

п.с.Сме се разминале:(
    Епа штом ти е познато тоа... веројатно знаеш и за бродовите кои наводно наскоро треба да се видиливи :D
    хехе, фала, и јас се надевам дека ќе попушти (глупавово време во комбинација со синусите... мерак :S) мене повеќе нло ме интересира :)
    На замунда сум гледал куп, такви наслови... и имаше нешто како ...Шкотскиот Клуч, го спомнуваа милион пати во темата :) инаку моментално сум под дообра главоболка :S
    M
    да не се лажеме :)
    И ова е дел од агендата ниеден не е будала да остава толкави дупки во законот :)
    ама јебига глупи сме ние.
    Патем кај нас нема програма за должници како во словенија, а и повеќето не се должни од курташак туку затоа што стварно немаат .
    Да не се лажеме дај да видам дали некад ќе има некој муда да му прати извршител на ѕинго или свето, мислиш дека ќе отиде ? Жими К...
    С
    ок,фала многу... го истепале еден,ама тој па имал онакво-картонче дека е ненормален (од бардовци)... па сеа за 5месеца на суд ке идат...хахахах обична тепачка...
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom