wild dolphin
Поени од реакции
229

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Hey ! Ne se znaeme ama gleam deka znaes neso vo vrska so sonovite pa mislev da te prasam :D Sonuvav kako jas i mojata familija osven majka mi, sme preplivale celo more ( u grcija xD ) I koa sme stignale tamu ko da sme stignale vo rajot...taka se bilo mn ubavo skoro nerealno ?? so znaci xD ??
    C
    Фала :) Фала и за тоа дечко. :)
    34 :)
    Епа нормално, има сешто на светов... ама исто така има и девојки кои викаат дека мажите кои ИМ се пуштаат ним се сељаци за одма после тоа да кукаат дека нема момци у градов. Процентот на твојот пример кои се иссмеваат и овие моите е ист. Си се заслужуваат меѓусебно и ќе си се најдат. :wink: Јас сакам интелигентни девојки и со такви се плеткам, кои немаат премногу предрасуди. :helou:
    Знаеш, некои од нас имаат и други обврски во животот. :)

Она кое ти го кажа, е дека мажите треба да приоѓаат први, ама ако жените пријдат - мажите ги сметаат за луди. Прифаќам дека си одговарала на приот пост а ја тоа не го видов, ама сеуште, не може по две основи да ги напаѓаш мажите, и дека не се пуштаат и дека мразат коа им се пуштаат ним. Тоа значи дека мажите мразат жени, а ти добро знаеш дека не е така.

Сега, мажите ги иссмеваат девојките кои им приоѓаат први? Веројатно си во право, зашто одбрамбениот механизам е таков, се наоѓаат во една несвојствена ситуација, како да ставиш непливач во вода, делува неспретно. Нормално, оние кои не им е новост (како Гарфилд :icon_lol: ) не им се иссмеваат, ама тоа што ти си налетала на некои кои биле збунети и не знаеле да уживаат во моментот, не треба да ти биде основа за ваков муабет. :smir:
    Не можам да ти се посветам во моментов, се надевам во најбрз можен рок ќе ти одговорам, се надевам ќе бидеш трпелива... :smir:
    Па не, не е океј. Со другите постови баш ми делуваше паметна. Сакам да го препрочиташ мојот пост, и да видиш дека пропушташ нешто, дека моите реченици имаат логика, и дека можеш да смислиш одговор на мојот пост, ама некој кој има смисла, зашто не можам да ти реплицирам на темата за да ти објаснувам што пишува во мојот пост, тоа би било прво офтопик, второ непотребно замарање на другите форумџии додека ја и ти се објаснуваме. Затоа и на профил ти пишувам.
    Те преценив изгледа. До сега ти читав постови и беше баш паметна. Но, мојот пост или не го прочита убаво, или не го разбра, а тоа второто би било навистина тажно.
    Глупо ми беше цел сон да го напишам па поради тоа преку репутација ти го докажав. Инаку да, тоа беше онака, најмоментот по што ќе го паметам сонот. Добар другар ми е, пред извесно време имаше тешка повреда и мислев дека е поврзано со тоа.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom