bobi2008
Поени од реакции
182

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• koj brat be abe rekov ja ti si na nesto krizi te mavaat onoj film koa ide u legija van dam pa se sprijateluva so eden englez eden taljijan i eden crnec a pred toa bese bokser pa mu naredija da padne vo vtora runda ali on ne sakase i tepa pa posle mafijata go barase i tipot fino lepo se prijavi u legija stranaca i gi nosea afrika ali u redu ne si go gleal nema veze
    S
    ама немој ГРОЗД ок.

Само грофче мало(па и да биде поголемко,ал созреано)...можеш слободно да набљудуваш...ќе видиш за момент плазма(ја викаат 4-та форма на материјата),и потоа ќе се ослободи гас...но малце...

НЕМОЈ ПОВЕЌЕ ДА СТАВАШ....Оти следува експлозија и бељи...а тоа неќеме нели..хаха
    abe u pravo si sea mi tekna u cetvrti del mu skurci zivot na kristijan lambert i ostana so ovoj noviov so kazuas deka bil u peti del pa mu kaza da mu ja skini glaata posto dosadno mu bilo ziveel 500 godini sea mi tekna na muabetot od filmot zakon bese ej ali nema vise takvi filmovi sea nekoj roboti sto se pretvarat u avtobusi i avioni gluposti za mali deca ili so vampiri neso horori i so zombi ne e toa toa nema prica filmot samo ekslpozii i brkanica navamu tamu glava da te strekne be ama so da prais ce gleame postari filmovi toa e nema vracanje nazad sea
    e pa ne sum znael deka imalo crtam film hajlender se izvinjavam druze nego za serijava sum cul igrala na sitel porano ali ne sum ja gleal a slikive so si gi stail ne gi otvara kaj mene ne znam zasto moze da e do internetot neso ali za filmoite nemoes da me ubedis sum gi gleal povise pati nema peti del mislam so kristijan lambert posto sea sekoj moze da snima hajlenderi ali ne e toa toa ko jems bond ke izleze sto dela sea i nie moze da snimame hajlender po planinive mariovo ili skopska crna gora so glumci od narodnite prikazni ali gluposti se be se znae koj e hajlender
    kade be pet dela cetiri ima ne umre hajlender ni u tret ni cetvrti del a sea secenje glai abe ti izglea ne si go gleal hajlender koj crtan be i ti na droga nekoja da ne si fimlot e so kristijan lambert i shon koneri so ima veze kolku glai se preseceni takva e fintata vo filmot so tie besmrtni ljudi so se borat da ostane samo eden na kraj gleaj go filmot pa ke vidis ne vaka gluposti treses brat
    abe ja ne davam takvi informacii na internet kolku pati da povtaram luge mi kazuale so se desava a ti od kaj si be? i sea ke kazes od nekade i od kaj da znaeme dali si od tamu so e bitno sea a za hajlender ima 4 dela letaat glavi ali hajlenderot ostana ziv ako snimaat nov del
    :cuc:

Поштовање до човекот.
    Јас додуша незнаев дека е аматерски пред да го гледам. А за време на гледањето, мислев дека е намерно така аматерски снимен за некаков ефект (rec, blair witch project и сл) или е некој нискубуџетен ама сепак филм. Нормален, не home made. :)

После филмот се заинтересирав и прочитав некои ствари ама не интервјуто. Пак ќе кажам, ѕвер е режисерот/актерот/уредникот/продуцентот/етц. :)))
    Ремек дело од само 7.000 долари, ако ми се точни информациите? :)
    S
    Хех...тоа од тебе зависи... напиј се пола...ама работата е што тогаш нема да го видиш проект скопје 2014 ахахха
    Да да прочитав сабајлечки. Тој големиот пост на Џими ме просветли малку.
    Сега треба одново за да си потврдам неколку теории.

Ама тријам раце сега на Lost Highway. :devil3:
    Не се притресувам за работи од кои неам никаква корист.
    Ама ако цел живот го вложам во нешто, и тоа како ќе се притресувам за тоа.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom