џимеј
Поени од реакции
25.452

Профил пораки Теми и мислења За мене

• Исто бев и јас. Ваљда и ја преценуваат серијата дека ствара зависност.
    И опаки секс сцени има.. however, коинциденција е тоа што сите ја препорачуваат and its not releted!! :sisvirka:
    Прва сезона од Лај то Ми изгледна ...
    идемо даље, вечерва почвам со втора сезона :zlo:
    Гледав на имдб ама немат датум кога ќе продолжит вторава сезона :(

П.С. те обожавам ко ќе ми препорачаш вакви серии (демек иначе не :icon_lol:)
    Поздрав батуш! :)
    Ме асоцира на Harpers Island. Ако си ја гледал. Како и да е, ќе и седнам деновиве.
    А за Magnolia, од аренабг симнав торент, ама на пола се прекина и не продолжува.

Фала. :smir:
    Денес ќе го гледам Lost Highway, го имам на пц.
    А за мајн блоуинг серија, на twin peaks ли мислиш?

ПС. Сакав твојот all-time-favourite да го симнам, Magnolia. Ама не downloadira. :(
    Ma не е ништо.. во споредба. Сега го догледав Mulholland Drive.
    Ме направи да се осеќам малецок, со мало мозоце. Мислам толку неориентиран не сум бил..

Како и да е, многу ствари не сфатив, ќе мора одново 2ипол-те часови. Моментите се префрлувањето од бети на дајана нагло, кога се` одеше бавно и безсмислено. Кој би бил сконцентриран крајните 20тина минути да сфати што како зошто. Сега го читам твојот спојлериран пост за филмот и уште си чукам главата во ѕид.
    Јеп и јас мислам дека трбеба да биде добар го имам симнато али уште го немам гледано :)

Има опасна харизма Мел гибсон нема што :) За Престиж у право си, многу добар филм е! Кристофер Нолан нема лабаво!! Исто така добра идеја ми даде за книгата!!!

Фала!
    Вчера го гледав Law Abiding Citizen , одличен филм , не сум гледал ваков филм подолго време , не може да се заборави загубата така лесно како што мислеше Jamie :) , ако има нешто ново , информирај ме , Поздрав
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom