PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Зафрканции, фолиранции, свашта је било..а за собиранка, не ветуувам ништо, не знам што ќе ми се згоди дента:)
    Сепак е драго што некој сака да ме види:)
    И, ок сум, знаеш, ме трефкаат по некад меланхолии, инспирација за пишување ми е тоа:)
    Најверојатно не, немам ни со кој, ни каде, ни ништо и така, ај па некој треба да го чува форумот :) односно пијте и за мене со мајстор густинов ака ВОДАмикс :pos:
    Ај и ја идам да се бањам, ќе идам да си ја посетам класната :) Ај гуд лак ондак, па ако не у недела, ќе шверцам една тегла или ако идам со кола у кола ќе ја м'снеме, па ќе частиш пиво! :):):)
    Ја утре сабајле, кај 9ипол идам со Кате до факс, на филолошки, да земе оцена. Те наоѓам, те крцам у кола, идеме кај мене и јадеме ајвар! :pos:

Бај д веј, има ли смисла и адресата да ти носи име на пиво ма, алкохолик! :pos:
    Ајвар со вилушка? О, Боже! Имам дома бе, тегла ајвар, сеа ќе ја јадам ма, пукни! :pos: И не ми направија, туку и јас правев и затоа ќе си јадам, а ти ќе погубуваш кучиња! :pos:
    Не бре па ти... не се плашам (сега иде: плааааши се од мене.. не се плашам... ПЛААААШИ СЕ ОД МЕНЕЕЕЕЕееЕЕ... не се плашам... **забегав**)
    Да се вратам на муабетот... неам гајле.. оставам уникатен впечаток, не можат така лесно да ме засенат :pos:
    P
    Поздрав43,кис43 и св3 6та хо436 ма43. :smir:
    Ова колку да те заведам.:):pipi:
    Читкам и ти нешо среда-испит работа,убав ден нали?:vozbud:
    Претпоставувам на пауза си,како и да е зграпчи го денот и на дан Д све шо знаеш да ти се падне.(со благо подранување)

Здраво,Гага мило ми е.:) :back:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom