КиреМали 1911 20 февруари 2010 Немој да ми речиш дека стварно му веруваш дека и е прв другар, онака загрижен? ))
МадерФакер 20 февруари 2010 Хах епа јбг, не е баш лесно. Ја денес полагав тестови за кола и положив со 0 казнени.
МадерФакер 20 февруари 2010 Секако дека ќе учествувам. Фала за САЕ. Ти шо напраи?! А за тоа ќе збориме (ако е тоа ја шо мислам) утре откако ќе завршам со гушкање на мсн. ОК?!
Секако дека ќе учествувам. Фала за САЕ. Ти шо напраи?! А за тоа ќе збориме (ако е тоа ја шо мислам) утре откако ќе завршам со гушкање на мсн. ОК?!
rossonerka 20 февруари 2010 Иначе правилно лак не се става скрос на цел нокт се остава малку на краевите и доле, баш како на сликите. Шанел не прави грешки со реклами. И така имам читано дека правилно се лакира. Иако и мене не ми се допаѓа. Јас по нашки си терам ))
Иначе правилно лак не се става скрос на цел нокт се остава малку на краевите и доле, баш како на сликите. Шанел не прави грешки со реклами. И така имам читано дека правилно се лакира. Иако и мене не ми се допаѓа. Јас по нашки си терам ))
bucio 19 февруари 2010 А кој вели дека морам да почитувам правопис? Со кривичен закон е некаде тоа регулирано?
bucio 19 февруари 2010 Види сега прашања и одговори на профил, точка ставам затоа што е крај на мислата, не само и наслов туку и на емот икони точка ставам пример: .
Види сега прашања и одговори на профил, точка ставам затоа што е крај на мислата, не само и наслов туку и на емот икони точка ставам пример: .
TheTrooper 17 февруари 2010 Па се.Буквално,дури и има 2-3 рап песни што ми се свиѓаат. Од Металика,Type O negative... до Синан Сакиќ
Па се.Буквално,дури и има 2-3 рап песни што ми се свиѓаат. Од Металика,Type O negative... до Синан Сакиќ
TheTrooper 17 февруари 2010 Јас не бев на тоа "револуцијата".Бев таму со еден другар да му правам друштво да ја се види со женската после концерт.
Јас не бев на тоа "револуцијата".Бев таму со еден другар да му правам друштво да ја се види со женската после концерт.
TheTrooper 17 февруари 2010 Хахахахахах Ма и што сака нека е,ја пари не давам за на стаклар концертот да идам. Не сум металец,но ич не сакам рап.
Хахахахахах Ма и што сака нека е,ја пари не давам за на стаклар концертот да идам. Не сум металец,но ич не сакам рап.
TheTrooper 17 февруари 2010 АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Од сите луѓе на светот нејзе мислам дека би била последната што би можел да ја замислам рап да слуша.А што така промена на вкусови?
АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Од сите луѓе на светот нејзе мислам дека би била последната што би можел да ја замислам рап да слуша.А што така промена на вкусови?