bobi2008
Поени од реакции
182

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• M
    јас би рекла непрагматични кои не соодвествуваат со развитокот на општеството но само овде зошто се судира два света :)

Извини шо каснам ѕирни конверзација
    Неам форолоп да ја средам, плус ми требаше малце некаков потпис оти немав никаков XD
    Хостилности??? не ме зезај бе!

Непријателства, напади, напаѓања, ама хостилности хахахаха! Цар! Уживај бе.
    Аааа златен (((:
    Си сакам вакви мрсноќи! <3
    Моќно моќно! Ме кејфа ((:

Си слушам дабстеп се поише и поише у задње време, последниве месец дена поише од днб слушам. АЛИ. Наравно, мора да има али. Иако неам навика да двојам траки. Иам дефинитивно 2 траки како фаворит. И 2те стонерски.

6blocc - The sound.
    Borgore - Guided relaxation dub.

Врв. It doesnt get any better than that. Srsly.

Може http://www.youtube.com/watch?v=SUFbOh3Vzjo руско им се приближуе, али, тоа е тоа ј0.
    M
    Ме потсеќа ова твојов тајтл на изреката на еден мој другар god is insane
    Ааа, ја па мислев за оној во геј темата да не мислеше. Да, демотиватори со религиозна тематика секогаш бодат очи :). That's the goal isn't it?
    Не бе само ме интересираше цена онака,инаку сакам да земам нешто појак процесор,па да ми кажете што е добро,пошо не се разбирам јас од тоа многу,многу.
    И страната ке ја разгледам,сигурно ке ми се најде :)
    Првата работа што треба да ја знаеш околу дрогата е, дека треба психички спремен да бркаш Баба Роги, џуџиња, леприкони, еднорози и штрумфови. Затоа што имаш 2 опции:
    1. ти го бркаш змејот
    2. тој те брка тебе

Му реплицирав затоа што ми се интересни таквите случаи. Доволно долго имам проучувано неколку области, како паранормалното, психотропните супстанци и литературата за да знам дека нешто фали во приказната. Особено ако се работи за верник.

А ти... Ти имаш недостаток на спиење, некоја алергиска реакција и најверојатно се чувствуваш физички исцрпен иако не извршуваш некоја напорна физичка работа. И да погодам, немаш спиено неколку дена по ред? Или со по саат-два? =)
    Фала ти друже,ке пишам после сеа се брзам и ке кажете повеке детали за да го ојачам малце кантосаново пц :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom