Toecutter
Поени од реакции
2.444

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Да, ама секогаш може да се биде повнимателен. А и многу е битно да не се креира лош изглед за анархизмот, нека прават повеќе културни настани исто така за да се привлече светот и во тој поглед. Они сигурно прават, ама морат тоа да го искомерцијализираат малце за да се допре до сите и да сфатат дека анархија не е само кршење ко што мислат.
    Да, ама не го поддржувам тоа :( НЕВИНИ луѓе!!! Мораат да бидат повнимателни!!! Инаку, за форумов, како се става репутација? :/
    Епа и мене ми стана чудно тоа, ама незнам. Ќе видиме понатаму што ќе се случува.
    Па имаше пред еден месец, само дали беше на телевизија или во весник читав не ми текнува. Мислам на ТВ кажуваа.
    Благодарам за постот.
    Абе слушнав нешто дека пак ќе ставале кокаин во Кока Колата, кој што до сега ставаа кофеин.
    Си слушнал нешто за тоа?
    брат јас врска немама со скинерите во Битола дури и на времето ми биле душмани дел од нив сум се тепал со нив не за нивната идеологија туку што некој од нив се силеја и мислеја дека господ го држат за мадина па сме ги тепале како мали деца бајаќи време но нема врска тоа мене мие криво што тоа сите ги напањаат нив еве на форумот и општо во државата на ништо на никој не згрешиле и не направиле никаков инцидент или нешто слично ниту па како други некој да се теротирсти да ја крадат државата и ред други работи скинерите си одбрале нив начин на живот и нека рает си живејат нивно демократско право се додека не ми згрешат јас ќе ги бранам зошто кога ќе порасно синот мој подобро да биде скинер од колку педер или предавник како што пропагираат еден куп луѓе
    Епа ми се свиѓа што звучи како nursery song (ради речиси правилната рима) а сепак е сериозна. Јас колку што ја разбирам, Лондон се става над се (да не речам се прави газда) па дури и над Господ (во деловите што ти се болдирани). Малку е боемска песнава, вика дека да се биде човек е благослов: Joy upon joy and gain upon gain
    Are the destined rights of my birth - со самото тоа што е роден човек, му следи радост и придобивки во животот и со тоа се гордее: I am Man, Man, Man - со голема буква се пишува како што се пишува Lord. Низ цела песна се осеќа гордост и ептен ми се свиѓа, не е тешка (со conceits и такви работи) ама па и не е ни секој стих туку така провиден.
    Ја немам прочитано The Iron Heel така да ако лупам глупости немој да ми се смееш :pipi: Ова е толкување од едно читање само, да не си речеш "шо се праи паметна оваа" :kesa:
    Еј ова за писмото не го знаев, баш е тажно и иронично :(
    А ти од кај вака знаеш за овие поети? Онака си читкаш поезија или и ти некад си морал? хехе :) Јас помислив дека си ми нешто колега (посебно кога видов дека од Тенисон си турил на "Уметност и литература"). Just for the record од него ги свиѓам The Lady of Shalott и Crossing the Bar :)
    Хаха позитивно surprised се надевам:)
    Епа со Вилфред се запознав на факултет (значи од што морав) ама многу ми се допадна па почнав да си го читкам (исто и другите воени поети ми се свиѓаат ама овој ми е нјомилен):pipi:
    J
    Само да те поздравам :hello: Вчера наминав на профилот ама нешто се заработив и заборавив да те поздравам бај д веј Среќна Нова .
    С
    Тоа е нешто кое што може да се изведе.
    Just name the place and the time. :)
    С
    Ирецу, кои се предусловите за да се добие ваша психоанализа? :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom