rymz
Поени од реакции
178

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• ¯
    Healer, :) e kom nje kusheri prej zelande aj lun healer :) edhe aj ma shtini warcraftin ngjak :). Healer is really boring, qysh ki mujt 3 vjet me lujt :D:D:D:D. Warlock jan te mire ose Warior. Mu bo warlock i zgedhi blood elfs, e mu bo warior e zgedhi Orcs :)
    ¯
    ц ц ц ц, un du me shku aliance per Humans, se me sene tjera zdu me lujt...but than only kids play with humans :), edhe ka pak i pelqej Orcs :), kako i da e ako nesto pravam ke ti kazam :).
    ¯
    Are you THE MAN there? A ke me m'ndihmu? Edhe a munet me ja nis te ai serveri jot edhe masanej me vazhdu te tjeter server?
    ¯
    I don't know yet :), me ja nis nrezik ka mu kon shkolla edhe pid*at :), mos me ja nis...nothing really but..du me ja nis ama sma mer menja, se di... :D. HELP :)
    ¯
    Blood Elf или Orc за Warlock, кој е подобар? И во што се добри Humans?
    R
    Друже до коа ќе пушташ музиче? Мож после ја, ми се пушта? хехе

Поздрав
    ¯
    Да де, ама тие мислат дека се во право, тоа е смешното, и мислат дека те закопале, остај тоа cka ti menon :)
    ¯
    pse be po lodhesh? Kujt don me ja shti nkry ti, Trnit? Ati edhe me ink sja shtin dot lene t'qoravt =), bone ignore si un qe i kom bo, at edhe krejt nacistat :)
    на сите бе мамицу им ебам... све е скренато бе еј... дури и муслиманството не е како што беше. Не мора ортодоксно, али јебига ни почит, ни мир, ни бутур... Заеби ја религијата ајде, биди атеисти или будист, ама биди чоек бе педер... зашо се изгубивме сите у некој паралелен свет?
    Мислам не ти конкретно... него, ма знаеш шо зборам, општо да го ебам.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom