Swen
Поени од реакции
17

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• мајке му свен, редовно пробувам да ја избркам бубачкава што ти е у потпис, стално заборавам.. :)
    леее сеа прочитав на форумов дека имаш 100 прашања што се паѓале, дај и на мене ми прати :wink:
    Како документ, па си направив своја насловна, содржина, вовед, и заклучок, и малку визуелно ја средив... Добро е тоа што нема казна ако те фатат дека е иста :) .. фала колега
    ја имаш испринтано или како документ..? Ако ја имаш како документ пожелно би било да ја измешаш малце да ги збуниш :) а баш истата добар процент има да не приметат ништо... али неможеш да бидеш сигурен. Но на крај краева... па и ти е гајле максимум што може е да Не ти ги дадат бодовите :)
    Колега да те прашам... имам семинарска економија која била предадена 2-3 години, дали може ако ја дадам истата да ја познаат или евентуално да им текне дека веќе имале таква иста???
    Па добро поминав, имам 21,5... а граница беше 17 или 18? Ако е 17 нема потреба да одиш кај неа, барем јас така мислам... Во секој случај, со среќа, сигурна сум дека нема да ти прави проблеми :)
    eх, да го земаа појше нив па да е океј...ама една бе, една ... мора да се најдеме некад да пиеме фино ...на ладно !!!
    Хахахах, не верувам дека е до тоа, ама ај :) И јас се надам, зошто не ми е баш нај нај материјалов научен...:pipi:
    Еве само што пишал Наум, според него би требало да бидат прашања што ќе бараат поконкретни одговори, па ќе видиме утре како ќе биде :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom