Божино
Поени од реакции
13.322

Профил пораки Теми и мислења За мене

• P
    Среќна и на тебе, се најубаво во новата :smir:
    Ништо од средба, барем во Абу Даби.
    Ама редно беше Содерлинг да го победи Федерер. Се трансформираше во опасен тенисер, неговиот сервис е ниво само за себе, мислам најблиску е до сервисот на Карлович, неодбранливо брз и прецизен.
    Мене ми е мило што Надал не ги покажува слабостите од Лондон, многу подобар е моментално за разлика од тогаш, го зеде првиот сет против Ферер.
    Остај ти таа работа, времето е релативно, јас го имам се помалку и помалку... :)
    Среќна нова година!!!
    P
    На сите може да ни се случи. Или не? :icon_lol:

Убава песна патем.
    па можда нема да ме разберат во публиката ..само за слаткаристика слушнале ...не за легијата ..а во к7 кавадарци ..коа му напрајле на Марко така ..се испцујал и го повикал на бина ..сакав многу со кацарот да се поздравам ..коа заврши тргнав на таму ..ко одма зџаминале ..вкола и трк..
    а за вечер ..вчаршија ..да глеаме пукањето со другарчево ..еден кру околу чаршија ..и дома ..нема што да се прави ..:)
    среќна нова година !се најубаво во новава ..
    Па и јас не сум некој фан ..а не ни го ни мразам ...онака ..да видам што е како е ..немаше многу гужва ..немаше кревање адреналин ..
    кејф ми беше коа сите ги креваја рацете \/ а јас и неколку други ..L ,,и ништо не се случи ..само се пулеше Тони ..:)му намигнав и продолживме ..:pos:
    ги глеаше едни ..2ца ..од поцрна раса ..што кинеа 1000ки и фрлаја ?е тука бев ..блиску до Ice T кога слезе од бината ..ти како си помина ?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom