wild dolphin
Поени од реакции
229

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Веројатно во кафичот „Континент“, баш денес зборував на таа тема, но не е уште сигурно. Ти каде? Но не е толку важно каде, туку кај и да одиш, да бидеш со правото друштво :).

Одам јас полека, треба да преведувам... Па, ти посакувам пријатна вечер, и се читаме наредна прилика. :smir:
    Хехе, ок. Но ако, нека биде неизвесно, од кај знаеш, на крај може нешто прекрасно да испадне. ;)
    Хехе, па ајде, повели, запиши се, млада си, имаш време за уште факултети, од вишок факултети глава не боли :D. Инаку, се чека јануарска испитна сесија, па ќе ти кажам тогаш дали, и колку е јако :P. Во љубовта, се гура некако, не се жалам :). И, значи, ќе бидем еколеги? :P
    Хммм... Па има малку старо, односно, се вработив во фирма за превод на кабловските програми, и сега тоа ми одзема значително време, ама се исплати ;)... Па сега паралелно го терам тоа со факултетот, па слободно време се наоѓа како игла во сено :).
    Инаку јас сум добар. А ти, како си? Кај тебе ново?
    Многу слабо учевствувам на форумов, секој ден се уклучувам колку да проверам дали некој ми има нешто пишано, и ете, привремено јас знам некому да пишам, како сега тебе =).

А за песната, евергрин е, мајка на модерната рок музика. :P
    Ама јас нема да преживеам, сега ми е мака, и тешко ми е, ако сум прост, имам други квалитети. И ми е гајле како ќе ме гледаш после муабетов, ми капнаа две солзи, да плачам пошто не можам да бидам најмапетен, ама тоа не е причина да ме навредуваш...
    Види сега колку си некултурна ти и твоето нелицемерие. Јас само претпоставки дадов за доброто на дискусијата, а ти ми викаш дека сум прост. Тоа не е убаво.

Патем, точно, лицемерието тоа вели, зборување позади грб, но само затоа што некому нема во лице да му кажеш дека е грд/глуп/дебел/смотан/you name it... не значи дека си лицемер. Туку дека се грижиш за неговите чувства. Оној кој изедначува озборување со добри манири е само неук. Ама мора и такви да постојат нели, среќа што јас и ти не сме такви.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom