naumdb
Поени од реакции
5.681

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Не, Столе има брат Стефан, помал, врска си нема он со ракомет :) Па добар е, не израдува дома многу во јануари, ќе видиме како ќе се одвиваат работите понатаму :)
    Тука сум, ама имам опција апиар офлајн и си ја користам :):):) Ќе се вратам онлајн кај и да е. Добро е со пливањето, се тера некако, сушно, ама го влажниме :)
    Ти добар си?
    M
    Еј а за економски бе...:)))

Да земам да полагам, македонски, англиски, географија и историја ќе ме примат. Тие сите ги имат и можам да ги полагам. Глеам има повеќе гранки на економски, ти на која гранка си? Колку години е?

Тешко е? Колку учиш? :pos:
    M
    M
    Не е тоа.На страната www.matura.gov.mk има студии по инжинерство за животна средина и ресурси...Читав на википедија што наука е тоа, тоа е нешто ново и барано, можеш да се вработиш во секоја општина како таков и имаш титула инжинер. Ова нема ни своја веб страна, а ќе се занимаваш со загадување, законите за заштита, дали некоја градба е во согласност со тоа, фабриките. Мене ми е интересно, повеќе и од што ми беше политички науки. Дека е ново и ваљда не си запознаен, па сепак фала на помошта. Поздрав.
    M
    Наум кај си ти бе? :)))

Ме интерешираше дали знаеш нешто за овие студии.

Баш ми падна интересно да студирам за ова, барано е вакво нешо. Ме интересира се што знаеш за ова. Колку студенти примаат, колку години е?
    Да не имаш некој другар шо учи или ако немаш дали ќе може да се распрашаш нешто. Фала однапред. И да мајками рече да ја поздравиш мајка ти, дан заборајш, поздрав.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom