џимеј
Поени од реакции
25.446

Профил пораки Теми и мислења За мене

• Се вратив на неколку дена и пак одам. Зимава ќе биде турбо. Сега се спремам за дербито вечер, па не сум видел многу на Филм и ТВ. Вчера дадов два црвени во Предлог за филм, предходно избришав нешто им напишав со црвено да не ги прават истите глупости, одма два-три поста подолу почнале одново. Не пишувам повеќе ништо само картоните се лек.

Што има кај тебе? Имаше работа деновиве или мирно беше?
    Вокер му е лута на песот зашто ѝ вети психоанализа пред и сама не знае колку време. :(
    Последен разговор:
    11/27/2009
    6:13:09 PM
    Ајде, најверојатно ќе се погодиме викендов во исто време на мсн :)
    Поздрав.
    C
    Еј сакав да те прашам зошто кога пишувам некој превод со Subtitle Workshop на кирилица кога ќе го ставам во филм преводот не ми ги дава буквите.Како хиероглифи се...Ако може да ми помогнеш. :helou:
    Хахахаха! Примери за чекориве....
    1. Здравооо. Глеам секој ден си чекаш овде автобус, мислам... мојш да забележиш дек те меркам цело време... јас сум Елена, мило ми е. Се преселив од Охрид иначе.
    2. Еј да ти признам, ми личиш на еден другар.
    3. Ај да те сликам за да му покажам.../ (или... посуптилен начин) Ај да се сликаме, секако неаме шо да прајме дур чекаме автобус... пиииис!
    4. Сенд ту џими.
    Е ај како суптилно. Да застанам со пис муцинка и тој зад мене е.
    Замисли тебе така некоја фрикеста си чекате на постојка и тук се менталит тука.
    Неаме муабет ние за да го сликам... Али ваљда некош во животов ќе успејам :) Ама скрозки е ист и исти фаци ко тебе прајт.
    Хаха :) Џвер.
    Ми раскажвеше Натика ко си дошол озарен нашколо. :) Гушка море!
    П.С. Пак денес го видов тој на тебе шо личит. Секој ден веќе. Можда мислит детено сакам да го убијам, пошо го глеам цело време од шо сте ми исти.
    Вии го ти него... вии го ти копиле...
    Така бе? Си зел од Бобита автограми, календари и не кажвиш... ццц. Срамота за фанојве негој си. А тука сум вкључена и јас... нели... :pipi:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom