Emma
Поени од реакции
157

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• R
    Ааааа Домине!!!
    Е сега те обожавам уште повеќе хихи :)
    Вака ->

''citat, tvojot''

Рече Бојана Васиќ и ја стапна голф 4ка со отворени прозори, внатре тројца тинејџери кои со извадени глави надвор сфиркаа по Марија Васиќ која се наоѓаше на спротивната страна на улицата. Во несреќата полесно повредени беа камерманот/тонецот и Жаре, кој ја интервјуираше сега веќе покојната манекенка.
    Прашање по бон тон, дали ако женско ја преминува улицата... само машките возачи треба да застанат или и женските? Се разбира и обратно, значи да се разработат двата случаи и да се предадат на врховен суд.
    Се надевам ќе дојдам би требало :) само без зборење за Неста срамота да избие тепачка :)
    се шалам... се гледамееее:pipi:
    У најскор миг да биде :pipi: После 21 само :icon_lol: Френдице ќе ве замолам да ми остаите мсн на ПП за понатамошни контакти.
    Миланез се попали :) иначе ми се допаѓа профилчево бравос колешке :)
    Хелоу френдице, бок, јесмо добри? Мало тресе ме фивер, ал факат чу преживим... Јел све океј са тобом?
    Ти реков,ти реков,дека кога не гледам тепаат тие за кои што навивам.:vozbud:
    Намерно не гледав!Знаев,знаев!:vozbud:
    Ѕверовииииииииииииииии!
    A
    Известување:
    Петок 1 часот на пладне кај (новата)Теранова ќе се најде групата тресачи за мини собиранка.
    Ве молиме да не доцните :)

Ве молиме потврдете го вашето присуство кај мене на профил:):)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom