Пеам на свадби
Поени од реакции
772

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Јејјјјјјј супер е тоа!Значи цела недела ти пуштам среќа секој ден и на крајот на неделата нормално мора да се видиме да ми кажеш за се буквално сее.Те сакам највише на целиот свеет.Крши раце нозе и сл.Те сакаам и не се страшии
    Купив весник, арна статија. Али интервјуто на Јофе со Кили владее, ви го вади цел весник.
    Не не не, сончева.
    Јас сум секој петок. А во недела, искрено не знам кој пее.
    Сепак, те очекувам ;)
    Мхм, со тоа што сеа секој петок сме во Бариста.
    Не галамам превише :)
    Се виѓаваме!
    Barista, од 22 и нешто стартуваме.
    Има фино топло чоколадо и релаксирано е.
    Повелај.

Bunny bunny funny bunnyyy-После колквиуми ќе ми доиш на кафе а ја до тогаш ќе учам да праам вакво

П.С.Ако не научам пак ќе пиеме така?Те сакам
    леле немој молим те, баш сеа со еден другар се зезам, пошо не знаев дека ме ставиле и викам шо не ми кажеш бе ти јас уште ништо "мудро" не сум изјавила а веќе сум на листата :D хахаха
    хахахах... штета шо иам проблем после 4-5 не можам да пијам кафе оти ноќе ќе бидам како секјурити ококорена :) би пиела по цел ден :)

сакаш уште сликички ?
    Хеј, имаш интересни статии во СЕГА? Почнаа да носат во трафиката каде што купувам весници.
    Би било убо и ја да те лапам тебе знам и ќе те лапам лалалал.Иначееее ќе збеснам до тогаш дур те видам ќе си умрам и починам и се...Жено едвај чекам да те видам и и и и да ти кажам се и и и че убијам некој (почнувајќи од дома-па накај УКИМ и така).Те сакааам
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom