Toecutter
Поени од реакции
2.444

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• А го виде брат му на Тома Здравковиќ, ако не изгледај го, опасна работа.
    Доџеш ми а очи ти сјаје
    помислих љубав то је
    ал занес кратко траје.....

:icon_lol: Му светеле очите помислила дека е од љубов, ама изгледа не било :toe:.
    Види сега знаеш како гледаат знаци и мистицизам во песните од Битлси дека се за ѓаволот, ама често се заборава за очигледните пораки кои што ги има во песните, инаку еве ја песната слушај внимателно од 2.40 до 2.55
    http://www.youtube.com/watch?v=DvcpvNxOQsA
    Е сега не знам за Тома Здравковиќ, ама еве што вели брат му Новица на оваа тема:
    http://www.youtube.com/watch?v=s0sJjWAO-UU
    Песната (знаеш која) ти ја избришав од таа тема. Сакаш да ти ја преместам во темата за поезија или да ја остаам скроз избришана? Ама никој не смее да му се меша со песни на мојот омилен Ма-Ста-Пе во неговата лична тема. :)
    Еи еи, јас сум добар христијанин. Црпам сила од Господ и ги следам неговите патишта.
    Секое искушение е уште една лекција која ме прави поблизу до него. СЛАВА МУ.
    Овие евра ли се бе?? оној на слика како Хелнут Кол лиќи... или Мао це тунг?!
    Зошто го избриша постот? :)

Фактите шо ги изнесе е фино да се знаат.
    Да го вратам од избришани, или решен си да го нема? :)
    Имаат свој начин на образование,земјоделство и здравство.Традиционален.Не е компатибилен со западниот.А пред се со турбо-капитализмот.Инфраструктура немаат,точно...затоа што локалниот диктатор и компанијата Икс ги приграбиле средствата.
    А зошто мислиш дека би требало да се вклопи во современата (значи западната) цивилизација?
    Не си во право. Нецивилизирани се, тоа е факт. Имаат ли развиено здравство, образование, земјоделство, инфраструктура? Немаат! Цивилизацијата не значи само начин на комуникација туку и начин на живеење. И нивната цивилизација не е уништена само не се вклопува со она што е цивилизација во современиот свет.
    Oh, come on :) Стварно мислиш дека не би се осмелила да коментирам? :) Во моментов немам многу време да дрндам, иначе ќе прокоментирам после. А и не може да се споредат заговорите на светско ниво (политички, воени, какви и да се) со ставање флуор во млекото на децата за депопулација на светското население :tapp: Тоа се оние "заговори" кои ги исмевам. Ама ај, после на темата ќе објаснам. И не ме боцкај така, страшно ме нервира тоа :back:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom