Tonchie
Поени од реакции
8.384

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Од моја генерација само овие двајца се.Сега иначе сум 3 година.Мислев да не ги знаеш пошо и они се од исто село со тебе.
    M
    Aбе ја има чисто педигре, види таму испофалиме мене, онака само за муабет нека е, да не се занимаам со братучедми мал е за мене:pos::pos:

Се зезам :icon_lol:Не се секирај такво е селото, све заостанати мајкему, може да помислат дека си вештер и да те запалат сред село во недела, пази:pos:
    M
    Ххх знам, абе ќе се стам на нет од кај Рики јас:pos:Ако нема ставено братучедми дома, сеа за празников на 11 треба да дојдам 2-3 дена, ја ќе ти пишам, види најди некоја цура таму за викендот.
    M
    Kaj e тоа, добро сум запознаен со местото, родниниве живеат до школото, пред рампата шо е за рафинерија, тука има игралиште , стално кога одам играм:pos:Абе каналот ви го покрија, нема комарци више:pos:?
    M
    Oд Миладиновци гледам си бил, јас имам вујко, баба и дедо , таму, убаво место, често идам .
    D
    Гледам си доста информиран околу музичкиве настани. Да не знаеш случајно кои ке довагаат на Таксират ? Слушнав муабети за Public Enemy и Тhe Offspring ?
    :))) ќе напраиме некако :) овие со душа те чекаат пошто на никој не му се брани :)) хахах

Ајзак комедија, ќути... нешто не ми е актуелен у последно време ... нема нешто ново. :)

поздрав, ќе се видиме утре.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom