Satellite 16 септември 2009 eeejjj treba da mi prati momakot, ama albumot ke iskaca naskoro taka da ke gi ima na site strani
Natural-girl 13 септември 2009 Па добро, у принцип, прво сакам да испитам територија, да оставам соговорникот да ми кажува за себе на почеток, а тек после, да зборам за себе.
Па добро, у принцип, прво сакам да испитам територија, да оставам соговорникот да ми кажува за себе на почеток, а тек после, да зборам за себе.
Natural-girl 12 септември 2009 Прилично можам да претпоставам што се` подразбираш под "мојот" карактер. Страв од осудување, пребирливост, сериозност и став. Ај сеа кажи ми пааа! Сакав да кажам, пренеси, не чувај само за себе(демек у тетратка)
Прилично можам да претпоставам што се` подразбираш под "мојот" карактер. Страв од осудување, пребирливост, сериозност и став. Ај сеа кажи ми пааа! Сакав да кажам, пренеси, не чувај само за себе(демек у тетратка)
Natural-girl 12 септември 2009 Толку? Епа тогаш ај и ја да почнам да се фалам по теми дека добро предвидувам карактер?!