Magde. 1 септември 2008 ти да не си ми била у листата на френдови види мајката ај нати една мала покана
Magde. 30 август 2008 ооо ти дужачу на анализа ооооооо че те пукам ко анџелче ооо ти трево една чекам чекам чекам
Magde. 25 август 2008 хахах ти и апокалипто имате расипан мозок. мислев дали беше чисто местото,или вецето беше прљаво,може кујнта...шо знам јас да си прашам... (аааа...колку пати се акнавте?):sekss:
хахах ти и апокалипто имате расипан мозок. мислев дали беше чисто местото,или вецето беше прљаво,може кујнта...шо знам јас да си прашам... (аааа...колку пати се акнавте?):sekss:
Тикви4ка 23 август 2008 охохоооо па кај си ти... јас не спиев ко си пишала ама ретко сум на нет... отприлика 20тина минути дневно... поз од Анџелина Џоли
охохоооо па кај си ти... јас не спиев ко си пишала ама ретко сум на нет... отприлика 20тина минути дневно... поз од Анџелина Џоли
Apokalipto 23 август 2008 Оооо не си ме сфатила бе, хахаха не прашував дали во вода туку... мислев дали пливавте... нели одмор е за тоа... се друго е умор.... макар и скалите
Оооо не си ме сфатила бе, хахаха не прашував дали во вода туку... мислев дали пливавте... нели одмор е за тоа... се друго е умор.... макар и скалите
Apokalipto 23 август 2008 Аихихихихих ааааааааааааааааааааааааааааа лол сега невестана да види за скалите и таман е. Оваа па под мене... дрти дителс.... срам те било
Аихихихихих ааааааааааааааааааааааааааааа лол сега невестана да види за скалите и таман е. Оваа па под мене... дрти дителс.... срам те било
Magde. 23 август 2008 oooo велком бек. да погодам ич не си исунчана како си помина? the dirty details please бакнеж за дечињата плис
oooo велком бек. да погодам ич не си исунчана како си помина? the dirty details please бакнеж за дечињата плис