џимеј
Поени од реакции
25.446

Профил пораки Теми и мислења За мене

• Баш ми е жал ама те разбирам. Доколку и јас не го слушав веќе 14 години и не ми е една од животните желби, би размислувала ...

Секако дека ќе споделам импресии:)
    Oстај цената ако е барем прикладна со местото на седење. (немој картите да се резервирани за пред арената :))Јас секако ќе одам само уште сум во преговори дали сопствена режија со превоз и карти или преку нив... не знам што ќе направам инаку не би го пропуштила ова :)
    Жими се (за Леон) :)
    Сеа не знам ти која верзија си ја глеал, али ако у таа што си ја глеал немало сцени како Леон практично ја учи Матилда да „чисти“ (буквално секое убиство одделно, одат од врата на врата, финтата со мастиката на шпиунката итн.), плус некои сцени кај што пробува да го бакне, зборат за секс итн, цел еден саат од филмот е скратен у ТВ верзијата, веројатно поради моментот што 12 годишно девојче праи масакр со платен убиец, а и поради благо-педофилскиот момент :)
    Сосема друга слика ми даде продолженава верзија :) Да си ја најдеш и да си ја изгледаш :)
    - So..Did you..get my flowers ?
    - Yeap...''Sorry I tried to strangle you.'' Probably not a card that the florist gets to write every day, ha?
    Могуче е да нема тема за The Sopranos, или само ја не можам да ја најдам?
    Добро му реков на типчето нели :), тој се нашол да ми го тупи дека филмот бил стар!
    Да бе, шетаме нешто заедно и застана на минута и праеше муабет со еден тип. И после го прашуам абе кој беше дечково и ми вика Џимеј од Кајгана. Ќе го пукав:pishtoldz
    абе заборавив да те прашам. ако сега мислењето ми беше оф топик, има некоја тема каде што истото мислење ќе биде он топик. некоја тема каде што некој може да ти помогне да најдеш филм
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom